Pages

September 14, 2010

CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM


okehh, first time ni nak join contest blogger okeh. perghhh, daa lama xjoin contest3 semenjak di bangku kindergarten-lah. di sebabkan daa berhari raya. jd aku recycle balik pic raya aku yg sempat snap wat kad raya ari tu. TADAAAAAAAA !


tgk dan adili lah Itik Kejam ea. xda perasaan punyaa. AHAHAA! sj jek coba nasib badan,

3 org yg sy TAG ialah :
sy tag mereka sbb mereka pandai bergaya mcm saya. ;DD
itikkejam leave ur koment lepas check my entry ea. thnx.
=))


5 comments:

Syira ITIK KEJ♥M said...

hahaha. ni gambar 1st yang ala-ala nak bertukar jadi hulk :D

background music blog takbuleh belah betul, lagu raya tuuu!

ok checked! good luck! :) :)


ps: bukan owner itikkejam yang jadi pengadil nye... tp pakai judges import 2 orang. hehehehe

Eman said...

HAHA, ni la yg dinamakan SELAMATKAN-lah HARI RAYAA !
huhuu, mcm bess jek judges impotekspot ni. bagusss3, baru la adil en.

thnx syira.
will wait for the coming result.
=))

nurul nadea said...

hoi..thanx la tag aku..hehehehe..tapi baju raya aku tahun ni buruk la..nanti kalo senang aku join..=)

ainz said...

nice picture..gudluck for the contest!

Eman said...

HEHE, goodluck gak nadea n eesyaheera !
;DD