Pages

September 17, 2010

Gay-lah BFFANE !

cuti raya ni tetiap malam keluar jek. BESSS! keluar beraya, makan, karaoke, lepak, gurneydrive, queensbay, mekdi sunshine, kacaubilau, jd driver, racing, karaoke lagi, lagi skali karaoke. duhh. penat, lenguh badan. nak upah mak urut badan-lah. haiyakkk, betolbetol ni daa barai badan aku mcm kena rogol gilirgilir. ehh, mak suci u ollz! lari 20km. AHAHAHAHAA! nak balik Merbok-lah cmni. kalau balik Penang jek mesti tk dok umah dan asek keluar jek. mak ngan abah pon daa bising. alasan sekarang mmg ah leh pakai sbb RAYA.


*baru balik jek ni dr lepak kat qbay ngn Ikhwan, Fithrie dan Izzat. meletop Vios!






oke3, gay tk tajuk aku? kat tajuk entry ni maksudHAPPY! yek. yess, i am happy with my BFFANE. my best friend forever and never ends. mampu? HAHA, i love them. am i gay? HAHA, lantak-lah. sapa suwo pendidikan negeri hantar aku kat sekolah yg semuanya lelaki. gahh. Muhammad Hafizuddin, Nor Muhammad Syafiq, Mohd Ikhwan & Muhammad Fithrie. aku syg depa ni lah. tp depa tk syg aku pon! eeeeeeeeeeee!!! sign pic ikhwan ngn syafiq sajokk yg dpt, iskkk.. (aku taw aku ni sentimental sikit) tolong terok, tolong la bagi gak weyhhhh! iskkk.. knp laa aku tk dak kwn pompuan yg leh comolot cam depa ni. aku syg hangpa weyhh! SUMPAHHH !



kalau aku ada problem terok punya, aku akan cari Fithrie atau Syafiq. aku akan confess terok punya kat depa ni. depa mmg pendengar yg hebat. respek gilooo! SERIOUS! tp Syafiq, jgn la asek maki aku jek bila jmp. iskkk, kenapa hang lain giloo bila jumpa dgn dlm hp? hmmm.. Betty ngan Ikhwan aku jarang sgt3 nk share problem. tp tiap kali lepak bersama, aku akan rapat giloo ngn Betty. kami mmg sekepala bila keluar bersama. fashion dan makannn la selalunya akan sealiran TEROKKK! Ikhwan lak pemaki terbaik aku. HAHA, tp skrg mulut dia tk byk maki daa la. tp bila bersembang ngn dia best sbb dia ada pendapat yg berbeza dr org lain. masok ni segala isu nk debat, berpolitik pun boleh sajokk. mungkin cara dia tgk sesuatu isu dari mata seni katanyaaa. skrg ni dia lebih byk berdiam-lah. awat dgn hang Ikhwan?


HAHA, yg lain biar la aku dan mereka sajokk yg tawu. baik dan buruk kami sentiasa bersama. kita kawin serentak nak tk? HAHA, aku daa ada calon weyhh. hangpa cari la cepatcepat!

 ;DD


4 comments:

FaizalSulaiman said...

hahaha

seronok kan man, dapat hang out dgn kawan2 baik.hehe

kahwin serentak tu, jimat bajet.lala

ainz said...

Kawen waktu yg same,bleh..jangan calon yang same,sudah..huuu..

ikhwan_Xkids said...

MENGAPA letak nama AKU?

Eman said...

sbb ini belog aku.
;p