Pages

September 08, 2010

Illuminati dan Freemason

salam 1 pembohong.
ini bukan bohong. berita ni daa lama dgr. tp Eman cuma baru terjumpa balik isu ni di bincang di blog wawa ni. jd macam rasa nak kongsi plak isu ni. siapa laa kan tak kenal Lady GaGa atau nama sebenar Stefani Joanne Angelina Germanotta. pelik giloo dan panjang pulokk nama macik ni kan. dari mana origin nama Lady GaGa pun tak tawu laa. tp LG ni mmg talented gilo kan sebab dia sendiri yg composed lagu; mari tabik springggle! lagu Just Dance yang jd 1st single dia dulu sgt KEDABOMMBASTIK ! aku ingat lagi aku wat show menari kat dinner first sem faculty aku dulu dengan lagu Just Dance ni lah. HAHAHAA! glamer mak u ollz. Album THE FAME mmg class abes ah. byk gilo single yg meletup dari album THE FAME tu. fenomena la macik LG ni sampai ada junior aku yg gila hard-die-fans si LG ni. ni la GAGATICISM. duhh. dalam banyak3 lagu LG aku paling minat sekali lagu Bad Romance dgn Speechless. HOHO, balik kpd isu macik ni yg seorang ILLUMINATI dan FREEMASON. google untuk lg details. bnd alah ni adalah satu pertubuhan yg menjadi masterplanner utk bebrapa perkara termasuk industri FILEM dan MUZIK. logo pertubuhan ni merata, one eye symbol. secara terangan ia di komersilkan, sama ada kita sedar atau tidak jek. pergi google lg tgk logo pertubuhan ni.
ILLUMINATI dan FREEMASON ini adalah satu "pertubuhan rahsia" yg bukan rahsia lagi. mereka menyamakan semua agama adalah sama. dua agama terbesar dunia iaitu Islam dan Kristian menentang keras kewujudan pertubuhan ni. korang boleh google sendiri lg for details ea. even kat 1USD note pun ada okeh. nilai lah sendiri. klik sini utk lebih lanjut. ini sekadar berkongsi pendapat. bukan semata nak menjatuhkan cik GaGa ni. in fact, aku sgt3 suka lagu Speechless okeh.
Wallahu'alam

4 comments:

FaizalSulaiman said...

dah banyak benda mata satu dah ditengok.huhu

depa ni senyap2 je kan?

tgk cover album rihanna yg ada lagu rusian roulette tu?

Eman said...

Oww, RATED R !
lagu3 dlm tu menarik.
tp biarlah sekadar halwa telinga jek.

SuhaZainul said...

Alejandro!!
like u LADY GAGA!!
GO~

Eman said...

zzzzzz
=.=

Lady Antebellum lg bess.