Pages

September 14, 2010

kat KL xda pun bnd mcm ni

perghhh, pack gilo-lah raya ni. raya kelima laa baru sempat nk update blog bohong nih. byk nk cerita tp xpayah lol. HAHA, dut rayaa aku makin cetek sudeyhh. raya pertama ari tu sempat sat singgah lepak kat Starbuck Gurney ngn kawan yg dtg beraya kat Penang. HAHA, boring katanya kat Penang xtw nk lepak mn. bawak jek la lepak kat Gurney Palace tu. lepaklepaklepak borakborakborak tibatibatiba lagu I Gotta Geeling by BEP berkumandang gilooo kuat. rasanya kedai Chilis kot yg pasang. Ingt mcm xd apa la sgt sbb area situ mmg kadangkadang tibatiba manamana restaurant kat situ mmg suka pasang music GILOO KUAT! ni btol3 kuat okehh, cuba paham. HAHAHA! rupanya ada gimik dari sekumpulan students yg perform ala-ala crowds time BEP perform live dlm Oprah Chicago Flashmob 24th Season Oprah Show. Vid ni ah weii;
tp yg kat Gurney Palace tu kecik jek yg perform, xd la mcm dlm vid tu. melampau gilooo! HAHA, kawan aku gila-lah terkejut. "kat KL xda pun bnd mcm ni". Err, wtv. aku pun excited lak tgk dorg perform tu, mcm nk join jek menari weyhh! BESSSSSSS !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Terkejut sgt3 ngn berita kematian Datuk Sosilawati dan 3 yg lain.
Takziah.
Kejam gilaa konsep 3B pembunuhan mereka.
Bunuh, Bakar, Buang !
harap sang pembunuh terima hukuman setimpal.
sial btol.

2 comments:

Fairus Bin Mamat said...

Biasa Lah Tu Bro.. manusia Akhir Zaman. Dah Takde Sifat Kemanusiaan Dan Ketamadunan.

Eman said...

semoga roh ke-4 mereka aman disana.
Aminnn..