Pages

September 22, 2010

lagu nak bercinta; HAHAA !

sekarang aku mmg tgh kemaruk dengar lagu Hanyut - Faizal Tahir. daa laa lirik acap cinta cinto para bangsawan kampong ciku. mmg masuk laa ngn telinga kampong mcm aku. HAHA! weyhh, serious sedap lagu ni sambil makan tart nenas mmg syahduu jek. lagu ni gak jd latar musik utk drama slot ZEHRA kat TV3 tu; Ahmad Durrah. sempat tgk episod 1 cuti raya lepas. cun ah drama ni shooting kat Penang. mungkin si produser tu Datin Zaiton Muhd Jiwa (kakak Dato' K) tu asal org utara kan, jadi mungkin dia nak promotpromot laa kot portport mcm bess kat utara ni. tk sempat pi open ouz Dato' K kat Tikam Batu raya lepas, nak tgk akak siti aku. duhh. daa mencarut bnd lain lak aku ni.

balik kpd isu lagu Hanyut ni yg mmg aku tgh meroyan dgn lagulagu FT tu. baik hangpa pi cari dengaq. ada can kot lagu ni menang AJL nanti. mesti FT nak potong kuku plak buat gimik nanti kan. huishhh, excitingggg ah nnt!


HANYUT - Faizal Tahir




Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Chorus
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Repeat Chorus

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja.


3 comments:

fare murni said...

agk2 smpai mn leh hnyut??

rutikeben said...

belum dengar lagu nih lagi hohoho

Eman said...

fare murni
nak hanyut ke sungai nil lah.
silap3 leh lawan arus lak nnt cemne?

rutikeben
mesti daa dgr kan pas koment ni.
;DD