Pages

September 04, 2010

tiada Almond London kali ni

uiyhh-uiyhh ! ramadan nak abeh daa. HOHO, nak rayaaaaaaaaaaa ! mak call tadi. padahal aku yg misscall mak dulu. hampeh. AHAHAHAA! mak ckp TAK BUAT SATU PUN BISKUT RAYA! what? why? how come? mn Almond London yun ! uwargggh, daa berbelas-belas kali daa dok raya MESTI akan ada Almond London tu. tiap kali wat mesti mak akan wat satu stok yg xda badam kat tengah KHAS UTK AKU SAHAJA. xsuka mkn kekacang, nnt jerawat. gahh. esok balik Penang lps abes test LAW. nak balik mmg gila sakan weyhh. sumpah xtipu! aku gilagila ni excited nak balik jumpa family semua. BFFANE semua pun pakat dah balik Penang. warghh, plan nk bukak posa skali nih. BESSSS ! tapitapitapitapi bila pikir balik kena cuci umah, bukak/pasang langsir, bukak/pasang cadar, lap tingkap, lap kipas, lap lap lap lap lap lap lap. TAK MAU BALIK-lah.
haihhh, baju melayu xdak lagi. mak ckp dah beli sepasang kalew ijau. mak pakai beli jek kalaukalau aku atau adik mn yg bkenan amik jek. saiz bdn sama jek kami adik-beradik. lg sepasang kena cari lol. HOHO, tema ijau kan kali ni. mcm bess jek. HOHO, umur daa 20 ni. dari aku tadika lg dok pasang niat nak belajar anyam ketupat. sampai ke laa xdpt lg skill tu. maktok/mama tolong la wat kelas anyam ketupat sebelum raya ni. plisssssssssss....
semua daa sibuk wat kad raya yek. tunggu ea kad dari Eman. nak kena dress up baju melayu ijau dulu. pastu boleh la join kontess baju rayaa anjuran Itik Kejam tu weyhh. nak adiah raya jugekk. muehehehheee!

2 comments:

FaizalSulaiman said...

leklok balik kampung noo.

selamat hari raya, eman:)

Eman said...

Yeaa!
selamatkan hari raya.
;DD