Pages

October 27, 2010

200,000 LIKE Anti Menara Warisan




sekarang rakyat tak perlu nk protes atas jalanraya kalau tk puas hati dengan apa apa isu kerajaan atau mana mana organisasi. klik LIKE jek dari fan group kat Facebook pun daa boleh curi perhatian banyak pihak. hehhh. tengok jek laa fan group 1M Malaysians Reject 100-storey Mega Tower kat Facebook sampai sekarang yg td sempat aku view daa 182,397 orang yg LIKE. woahhh! berapa target ni? mcm memorandum!

lain lak Fans yang menyokong, Kami Sokong Menara Warisan yang sampai sekarang hanya ada 2,073 fans jek yang LIKE.


Dari keselesaan rumah dan pejabat, hampir 200,000 rakyat Malaysia telah mendaftarkan protes mereka terhadap cadangan pembangunan projek 100-tingkat Warisan Merdeka pada laman Facebook. bermula tanpa nama selepas beberapa jam Perdana Menteri mengumumkan bangunan PNB baru ketika pembentangan bajet 2011. Protes akar sekarang duduk jek atas kerusi wehh. tk payah nk angkat sepanduk keling keliling bandar buat kacau bilau. sayang Malaysia! heeeee. ;DD

PEACE, NO WAR !


for further reading, Malaysianinsider.

10 comments:

suzzsuzie said...

hopefully walaupun duduk atas kerusi tak perlu protes atas jalanraya...ada la yg membacanya....dan kaji apa yg rakyat dok luahkan..peace

Encik MamaT said...

eman... ramai tu memang ramai.. agak2 depa pon buat pejam mata ja... hhaha

Eman said...

suzzsuzie ;
kaji secara akar umbi. ;DD

Eman said...

Encik MamaT ;
salah seorang yg like gak?

Eman said...
This comment has been removed by the author.
tam said...

mungkin hari ini kita tak nampak apa implikasi pembinaan tersebut..macam cerita nak buat f1 dengan putrajaya...mcm2 yang mengata,last2..???

GaDis CoMeL said...

mogok lapaq!!!


jom pi makan nasik ayam kedai pak mud

aref seven said...

menara warisan tu tinggi mcm eman tk?

Eman said...

tam ;
betul gak. terpulanglah. tp mcm dlm keadaan skrg mcm tk stabil laa. kalau lg 5 tahun kot sesuai.

Eman said...

Gadis Comel ;
semalam daa mkn la. hari ni masak kat umah jek.
;DD