Pages

October 20, 2010

20102010

tgh malam tadi aku sgt sgt sgt menyedihkan. mcm tulang ikan kena ratah kucing pastu bersepah kat dpn koridor flat. hehhh. sian tulang ikan tu. kalau di tanam buluh boleh tumbuh jd pokok berbuaian kan. hahahaa. ko ingt ikan kaloi gapoo. umm, semalam selamat sampai Merbok lepas 3 hari aku kat Penang jd jemuan. tp byk gak projek aku dapat. bagus bagus bagus. cuti ni boleh laa start semua projek tu.

projek homestay.
projek bkt merah.
projek klinik.

abah aku daa macam sgt sgt determine giloo dgn projek homestay tu. laju jek dy menonong cari information sendiri. hehhh. aku lak yg tertinggal ke belakang padahal internet ujung jari jek. pemalas punya anak! nnt nnt laa yun wat research pasal semua tu. heeeeee. yg 2 lagi projek KIV dulu. tk nak sembang deraihh. kot tk jd lak nnt aku gak yg malu. AHAHAA!

malam ini kita semua menangis. hehhh. novel duet Ahadiat Akashah dengan Nor Erny Othman aku beli tp tk terbaca pun. kulit novel tu tk best kot. ntah la. novel Ahadiat bkn dlm list aku. aku lebih dengan tulisan tulisan Ramlee Awang Murshid. 


charger aku ni asek hangit jek. pastu suka lak nak terpercik percik karent. pastu keluar lak asap kepul kepul. haihhhh. nak tunggu masa jek charger aku tu meletop. makk! abahhhhh!!

daa nak kuar pegi The Carnival. berseronok lg laaaa. ampun mak.


pee/ass : nk catit jek dlm blog picisan melankolot ni yg tarikh 20102010 ni telah buat aku sgt sgt tk selesa dgn perasaan aku mlm td. SUMPAH!


6 comments:

~ PIJA ~ said...

minat bace novel gak ker..? leh laa geng..hehee

GaDis CoMeL said...

masa belajaq dulu, village mall tak siap lagi. jeles betui.

CaHaya said...

saya pun suka novel pakcik ram.! hehe.

Eman said...

~PIJA~ ;
minat suam suam jek.
skrg daa lama sgt sgt tinggal.

Eman said...

GaDis CoMeL ;
dalam VM tu tk byk bnd bess la.
pegi pun nk tgk wayang atau karaoke jek.

Eman said...

CaHaya ;
bess kan novel RAM.
tp tk try baca lg laa trilogi bagaikan puteri.
last bc novel Ungu Karmila.