Pages

October 26, 2010

Baby Earning ke-4 !

hari ni dikejutkan dengan BE ke-4 dari cik Nuffnang. TERIMA KASIH sekali lagi yee. SS, LB, LR semua daa kena booked! senyumm sebut cheeseeeeeeeeeeee! hiksss. iklan dari Pizza Hut 6 Cheese Extreme Pizza kat SS (Skyscraper) sebelah tu menempek. Pizza yang baru tu weyhh org kampung tok sutun! hehhh, tk try lg ni. woahhh, mesti mau! siapa yg gila cheeseeeeee jum serbu bawak satu kaum keluarga pak menakan dan mak menakan pi Pizza Hut berhampiran. heeee.

nk try ah ni nanti balik Penang pas exam ni. dengan siapa laa yang bertuah tu aku nk belanja en. HUHU, boleh laa snap snap snap pic time makan Extreme Cheesy 6 ni pastu terus join contest Nuffnang; Go Crazy with Pizza Hut’s Extreme Cheesy 6 Pizza ni. dengan sapo ahh nk pi? dengan sapoo? tunggu BFFANE balik la HAHAHA! nak pi dengan bebudak hebiaq mcm segan lak aku nak snap snap pic. hehhh, tk bolehh. kontes lumayan Nuffnang ni sampai 16 Nov sajokk! cepat cepat cepat. boleh menang RM2000 cash!

okeehh, disebabkan kat Merbok tk ada Pizza Hut. jd aku td terbeli Cheezels nak lepas gian makan cheese. hehh, leh lak buang tebiat snap pic cmni time sibuk sibuk studi HR. AHAHAA! time mcm ni laa baru nk wat bnd tk senonoh. mati ah mak abah aku taw aku banyak main. ampunnn.


;s

9 comments:

suzzsuzie said...

cheeeseee...congrats eman...

ken said...

cool.. keep it up :)

cik panadol said...

tahniah...
malam ni mau makan pizza hut!! huhuhu

saya_arief said...

tahniah..

Eman said...

suzzsuzie ;
say cheeseeeeeeeeee panjanggg panjanggg!
=))

Eman said...

ken ;
thnx. dats motivate me more.
=P

Eman said...

cik panadol ;
makan ngn yg tersayang laa tu.
hiksss. snap snap snap okee. nnt nk tgk.

| RoziAhmad | said...

nape kat ibu jari tak de cheezels? mesti tak muat lubang. hahahaha.

weh! weh! gua dtg bukan dengan tangan kosong. ada tag untuk anda. sila lawat blog gua. kalau tak.... meh sini cheezels tu macam sedap la plak!

Eman said...

|RoziAhmad| ;
cehhh. luibang tu yg kecik sgt laa. ;p

oke oke. will check ur tagged. hiksss. apo laa lak yg dok tag tag ni. huihhhh.
;s