Pages

October 18, 2010

First BURGER KING at PENANG

hari ni aku pegi skolah. hehhh. si khalis beriya suro dtg. ckp nak bincang projek klinik apo bnd dy tu. tp tk bincang pon. busy kot kan sbb prepare esok ada hari ucapan kat sekolah. blablablablaaa. mmg tk enjoy langsung mai sekolah td. gossip gossip bosannnnn. tgk junior bosannnnnn. cikgu cikgi bosannnnnnnnnn. aku lapar tk makan pagi. lepas abes merempat kat skolah tu terus pecut cepat cepat pi Burger King. hehhh. aku bkn pandai sgt makanan mewah mewah mcm ni. pena mkn skali jek tu pun kat KLCC, bila tahun tk tw. gigih dan tabah gak diri masuk menempek. amik spek Falii tengok menu kat board tu. tgk bajet poket. tgk balik menu, tgk poket balik. okee, Whooper Black Pepper satu set. kak counter "take away ke mkn sini?" aku "hahhh, kami nak dine in. akak bagi 2 set a4dable chic n spicy, 1 set whooper black pepper dengan 1 set french chicken." *tak ulang order pun* tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
snap snap pic depan kaunter.
.
.
.
.
.
.
.
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
.
.
.
whooper burger dengan 1 a4dable chic spicy daa dalam tray. 4 coke dalam tray. 4 fries dalam tray.
.
.
.
tekan tekan straw. cucok cucok tiap cup. tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
.
.
.
amik makan sikit fries. aku "hangpa pi cari tempat duduk, aku nk yg meletop sikit nk snap snap pic sat gi" hehhh. pakai henpon Falii snap snap. functioning betol la budak senget tu.
.
.
.
.
.
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
.
.
.
.
.
2 a4dable chic spicy dalam tray. akak counter "ada 1 lagi ye. tunggu kejap jek lagi." aku dan khalis "okeyyh." akak tu daa lari lari dalam kawasan counter tu. busy sgt kan. *ehh, kami 4 org jek. order pun 4 jek td.* *belek belek semua burger dalam tray* aku "ni 3 ni burger a4adable ah. burgey hang tk dak pun" khalis "aiyoo, dia silap tambah order ka?" aku dan khalis "sabo!" belah pi tempat duduk yg di reserve. terpingga pingga. aku "weyy, apa lak dok kat tengah. dok kat sana laaa." hehhhh. =)) bebel bebel bebel bebel akak tu pekak. bebel bebel bebel bebel dia busy kot. bebel bebel bebel. hang pi tunggu burger hang tu. aku tk larat daa nak tunggu. heeee. yayyy! aku nak makan. hiksss. bad service gilo kat Burger King. mungkin crew kitchen tk ramai kot yg cekap. dengan henpon staff pun tk silent. bolehh lak cemmtu kan. aku dlm hati, mampu? hehhh.
aku tk nak koment pasal makanan sbb seperti aku ckp td aku bukan pandai sgt makan mewah mewah ni. hehhh. td hanya wat perakk jek snap snap pic sbb exciting kot tk pena ada Burger King kat Penang. yess, aku sgt perak! bukan masalah pun kan. heeee. pasal bad service tu aku maafkan jek laa sbb baru lg kan opertion. pasal burger extra tu lak aku bawak balik jek potong empat bg family aku. heeee.
=))

4 comments:

puteriqaizyan said...

kat kemaman pon same.servis lembab! :p

Eman said...

mekdi gak y bess.
im lovin' it!

~deashuQin~ said...

sodappp nyerr!

Anonymous said...

oit. difahamkan, BURGER KING tidak pernah meminta status HALAL daripada JAKIM.. huhu..