Pages

October 17, 2010

KARAOKEHOLIC CONTEST

Powered by BannerFans.com

penat aku jenjalan cari kontes yg available lg nak join. hiksss. last last jumpa pun kontes mcm bess ni weyhh! bess kot. kontes ni anjuran cik Farah Liyana dan syarat syarat nk masuk pun simple pimple jek kan. meh usha syarat syarat owner ni wat.


Syarat-syarat penyertaan

1. Ada blog sendiri. Jangan guna orang lain punya pulak.
2. Jadi follower blog
 ini. Senang nak tau update nanti.
3. Buat entry pasal contest ni dengan tajuk KARAOKEHOLIC.
4. Letak banner contest dalam entry dan sidebar blog korang.
5. Letak 1 keping gambar korang berkaraoke.
6. Tag rakan blogger. Tak kisah berapa orang pun :)
7. Tinggalkan komen pada link
ini. untuk owner update link participants :)
 

...........................................

dan gambar yang dipertaruhkan adalah;


heee. ni kontes ke-empat masuk ni. lantak-lah. nak memeriahkan majlis jek. baru aku perasan kalau kita join kontes ni ramai gak yg backlink masuk blog ni. jd marilah join kontess yee. bess kot walaupun tk menang tp dpt gak merasa kehangatan kontess kontess para blogger ni buat. heee. judge la cik farah, tk de perasaan punye.

ni orang yg sy tag. suara mereka tk sedap pun mcm sy. hikssss.




pee/ass : lama tk karaok. daa kat penang ni ingt nk pi karaoke laa. spe nk teman sumbangkan suara gak en? haihhhh.

4 comments:

MisS aNt said...

eleh..poyo jek..haha..thanks for tagging me k...ggrrr !!

Eman said...

HAHA, jgn la marah Miss Ant.
sy taw suara Miss Ant boleh menang award.

;DD

MisS aNt said...

ceh,ayat sindir je ek..

Eman said...

alaa, Miss. gurau senda jek en. jgn amik buah pinggang lak en.
cheeeeeeeeeeeesee.
=))