Pages

October 31, 2010

kisah kapet Astro

cerita ni daa lama sangat sangat. masa aku tingkatan tiga.

masa tu aku baru merasa dapat pegang henpon sendiri. time tu laa musim aku rasa macam tgh laku, saham tinggi, hot, lelaki terhangat dan lain lain yang sewaktu lah dengannya. hehhh. time tu aku rajin chatting kat hitz.tv dengan @15 cenel Astro tu. AHHAHA! yelaa, time mana aku ada lagi laptop. nak online pun pegi CC jek pas sekolah. tk pun ponteng jek sekolah sehari suntuk kat CC main game/online. segala macam game online gak aku dapat merasa main time tu. Counter Strike, Gunbound-lah, Ragnarok-lah dan paling bosan pun main Mini Clips games sajokkk. heeee, comey ah Poring. ingat tk games RO tu? ;DD

time form 3 gak aku baru nk daftar Myspace. tp sekarang acc Mysapce aku daa delete pun. memori silam melankolot lahh Myspace tu. byk bunga dan sampah aku jumpa kat situ. AHAHAA! sekarang aku setia dengan Facebook sajokkk. heeee. bess laa time muda mudi dulu. errkk, mcm laa tuo sangat la ni. hehhh. T.T

tp dalam banyak banyak tempat sosial maya ni, aku lebih suka dengan yang chat kat tv tu. heee. lagi lagi hitz.tv tu. Chatspace tengah hari, malam lak L8nite. memang rajin jek laa aku menempek kat kapet hitz.tv tu. sembang laa ngn Moderator hot hot time tu macam Bairoti, Teepah dan ramai lagi lah tk ingat daa nama depa. hehhh. ramai kawan perempuan aku dapat dari situ. ramai sangat sangat okehh.

daa laa kat sekolah aku kawan semua laki jek, mn nk dapat kwn pompuan kat sekolah tu. time chatting cmni jek laa pun nk kenal kenal permpuan. alaaa, time tu budak form 3 kan baru nk rasa kenal dunia remaja sikit. sikit jek pun dapat rasa. rasa nak kenal kenal perempuan laa senget! hangpa ingat nk kenal dunia maksiat apo. hormon tgh laju time tu. daa laa time sekolah dulu muka berjerawat jek mcm batu gemok gemok tepi laut tu weyhh. hehhh. ramai kwn perempuan yg rapat dapat kat situ. bukan yg selekeh tk senonoh en. ampa ingat orang yang chat kat hitz.tv tu mcm orang orang yg nyanyi kat kotak sebelah kapet tu keh. mana adoo! depa tk pulak pakai baju nampak pusat suma tu. semua yg aku kenal baik sopan kepit kepit jek.

hehhh. tp sekarang aku tk rapat dan hilang terus contact mereka mereka ni.

Nurmila Izzaty (Pahang pastu tk silap pindah ke Ipoh)
Naqibah (Sarawak)
Afiqah (Kolumpo)

kalau sesapa yg kenal dtg laa jejak kasih kan aku ngn depa ni. rindu babab laa! rinduuuuuuuu! hehhhh. kat kapet tu pun aku dapat si Aisyah Azlina aku. weeeee! jangan geram geram pulak. sy teringat dorang ni jek sbb lame sgt daa. kawan baik kot dulu time PMR. betoll. heeeee.

;DD


pee/ass : ingat lagi nk bg numb henpon kena dalam bulan kalender. hikssss.

4 comments:

Tomato Gurl's Life said...

wah kuat chatting tue..hihi

Eman said...

kena minum tongkat ali laa cik tom selalu.

hairul said...

cari mangsa kat karpet... kenangan..

Eman said...

hairul ;
mangsa nk wat lauk ke?