Pages

October 04, 2010

Merbok syggg !


pantass jek jari ni menonong taip taip keyboard ni. currently kat Merbok. risau benda aku tinggal kat Penang. yeaa, benda tu. hehh.

dalam dok godek godek folder td tergodek gmbar gmbar aku kat Merbok. daa 2 tahun kat sini. benda benda kat Merbok ni jauh lebih penting dan akan bermakna giloo suatu hari nnt, sepatutnya. hehh. mcm daa nak grad jek dok wat feeling feeling cmni. lantak-lah blog aku. gahh. hehh, ni la keputusan yg aku pilih selepas tinggalkan Tanjung Malim. aku bersyukur dengan apa yg aku pilih ni. Alhamdullilah, telah dipermudahkan jalan aku kat sini. lepas tengok tengok pic aku kat Merbok ni. satu satu satu satu satu aku next next next next. hehh, melankolot sikit td. ada sekelumit rindu kat Kimora actually. homaigoddd! mesti dy hepi kalau tau aku mention nama dy kat sini. yes, u should Gucci. AHAHHA! tp Aainaa not the only memories left here, shes gone. somewhere else better than Merbok, i guess. Myra gone. Fatin gone. this three kids gone from Merbok's sight. *sighh* Nisa either gone. nasib baik all my hunkies ponkies boyss tk larikkk. HAHAA! those girlfriends yet still my girlfriends. best of luck sygss! 


hoyyy, theres many girlfriend lagi kat sini. yihakkkkkkkk! lets make love, lets make babies. errr, aku rupanya ada ramai lagi girlfriends kat sini ah weyhh; Yana, Alin, Anne, Jihah, Ainie dll. dan paling penting mestilah my boyss. merekalah tempat aku nak senyumm sepuas puas alam dengan berkelakuan seperti kera. tk kira kemana saja mahupun dalam keadaan poket kosong sekalipun kami tetap hepi. kawan kala senang. ;DD

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

mahupun dikala susah.


pee/ass : HAHAA! jd kepada mereka itteww, aku bukan lelaki yg menyedihkan lol. im not. im super duperrrrr happy now. SERIOUSLY ! i have girlfriends, i have boyfriends, i have my BFFANE, i have my love, i have budak hebiaqq and of course; family my side. hehh. poor you.






me miss my spectacle. iskkk..

2 comments:

GaDis CoMeL said...

aku miss merbok jugak..

hmmm...

Eman said...

dtg laa sini kalau lapang.
;DD