Pages

October 14, 2010

My first ever BE !

baru balik dari overnite kat penangg. letihh babik ahh. kalau sempat karaoke mlm td kan bess kat Perda tu. tp tk pe enjoy jek lepak lepak. henpon abes battery td mlm laa. sorry yek kpd Ceri, Dokter dan Falii xreply txt hangpaa. heeeee.

balik jek sesampai Merbok caj henpon sume. tuka baju sume. on laptop, on broadband, tgk fesbuk, tgk blogger, approve comment, pastu bukak nuffnang. ni hah aku jumpa weyhhhh!


daa nak dekat dua bulan dengan nuffnang, ni lah kali pertama aku dapat my first ever Baby Earningg! haha, Buffered Earning ah sengal! penat aku edit surveyy aku semalam kat nuffnang semua pastu tambahkan poll dia kat sebelah ni hah. hehhh. semalam pelik gak kenapa iklan digi yg baru yg ade mini games yg kelik-kelik sampul tk nak bagi jatuh tu rajin jek menyinggah blog aku kat bahagian LR (Large Rectangle) tu. dok syok sendiri daa yg mungkin nuffnang nk bagi first baby kat aku kot. tp dok check check check earning aku tk gak ade column BE tu. tensii gak bla tgk blogger lain menyinggah beranak pinak jek BE dorang. sabar tu lebih elok kan dari bising bising komplaint sana sini nuffnang tk nak bagi BE lahh. sekali pagi ni bukak nah amik hang Eman, BE hang! AHHAHAHAA!  hoyyyy, ni first time la aku ckp pasal Nuffnang

terima kasih kepada DiGi sebab sudi pilih blog bukanpembohong ni jalankan kempen mereka. Go GREEN with DiGi. Mak ngn Abah aku laa pengguna DiGi palingggggggg setia tahap kipas-susah mati. memang DEEP GREEN la DiGi ni. kalau korang semua nak tawu, DiGi ni syarikat yang tk pakai sangat paper dalam urusan organisasi mereka. info ni kau dapat dari pensyarah aku masa aku kat Politeknik Behrang dulu. DiGi mengamalkan paperless. no wonder laa lepas berjaya dalam external organization dan sekarang dorang nak promoting for their external community. save our mother earth,
GO GREEN !

Terima kasih cik Nuffnang !

mari blogwalking sampai lebammm !

11 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

perghhhh tahniah la bro

ima said...

menabung amalan bijak.
erkkkk.

Encik MamaT said...

ok la tu... aku tak penah dapat pon... haha

Eman said...

Mohd Shukri Fadzillah ;
terima kasih bro. ;DD

ima ;
menabung ni. daa ad planning.
;p

Encik MamaT ;
ntah la. ada yg tk kena ngn survey kot. try pi update tgk.

Izan Ishak said...

tahniah eman...!

maintainkan UV...rajin update..
pasti BE bersusun lepas ni~~

happy blogging~~

FaizalSulaiman said...

tahniah tahniah dan tahniah!

Eman said...

Izan Ishak ;
thnx. masih belajar lg dlm dunia blogging ni.
happy blogging gak en.
;DD

Mohd Shukri Fadzillah said...

nak feature la blog ko bole? hehe

Eman said...

nk feature yg mne jek?
*gegaru palew jap*

eka said...

baby earning ?
best best , hee (:

Eman said...

Eheheheee.
Baby Earning !
=))