Pages

October 21, 2010

Nasi lemak 50 sen

Nora : U kata muka I tak cantik?
Farid: Dahi jendol, dagu leper..tu apa tu..
Nora : Haa?
Farid : Nasi lemak 50 sen..
Nora: Aaa..

petikan filem Cuti-Cuti Cinta.


ada yg daa tgk tk? Megat ajak tgk. aku? tk mau. :|
aku tk ada duit laa nak berseronok time time mcm ni. mlm kang jek la nak berseronok sikit. hehhhh. rumah kami buat open house! meletop! nnt aku update pic laa pas abes tgh mlm nnt. dalam tgh miskin ni pemurah betul cik nuffnang bagi BE lagi. 3rd Baby Earning. Hehhh. Nokia C3! trimas cik nuffnang.

Nokia C3 ni sejenis smartphone mcm Blacberry atau iPhone. boleh laa aku nk test market nnt try cap Nokia lak. boleh masuk dalam list KIV aku. heeeee. kan nak tolak henpon W980 ni. tunggu laaa.
=))


pee/ass : terima kasih buat BENASHAARI sbb dtg jenguk dan follow terus. blogger otai. respek pringgless!

4 comments:

mRa said...

j0m tengok cte ni! heh. best kan abg ben tu. dy pun flow blog mra. >.< respect jugak!

efa said...

tak tgk lg cerita tu...nokia C3 uish...waa...en benashaari jenguk&follow...teruja la plak sya hukhuk... :)

Eman said...

mRa ;
kalau org belanja baru pegi tgk kot.
;DD

efa ;
promo cte kat hot.fm
sy lg terujaa cik efa!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah buat eman..mesti senyum mcm akak terima mr ben hari tu kot...hehehe