Pages

October 13, 2010

study week daa mulaa !

tadi last kelas BEL. huhhhh, at last! ak tk ngadap daa lagi kelinkkk babikk tu. lantak-lah. hehhh. dgn ini dengan rasminya kelas aku untuk semester empat habiss dgn penuh rasa macam macam yg tk dapat nak digambarkan dgn perkataan bahasa melayu apatah lg englishh. pasni mari kita main tembak tembak terrorist. huhhh, tadi aku dapat tembak 105 wehhh! ahahahaa! daa jd mcm rutin lak tiap hari pukul 8:00 mlm start main CS LAN satu rumah. hehhh, studi week panjang lak, ada la gap dlm 9 hari mcm tu. tolak 3-4 hari aku balik aku balik Penangg. yg baki tu main game CS lah. hehhhh. tiap kali daa nk final mesti ada benda yg akan jd ketagih, bnd yg bukan pelajaran lak tu. part tu dulu ketagih dok perabis drama korea My Girl. pastu sem lepas gigih lak perabis drama jepun Hana-Yori Dango lak. sem ni tk taw laa kalau mmg ketagih dok men game lak. haishhh.

nah amik kaw jadual exam aku.

Office Management - 25 Oktober
Human Resource - 28 Oktober
Statistic - 1 November
Law - 9 November

kan best kalau gap yg panjang macam law tu lama mcm gap paper Statistic. arghhh, aku tk suka giloo nenombor. tabahkan jek la nak lepas gak maw tk maw. mari menembak 3 pointer lagik!

yayyyyy! yaayyy! yayyyy! nak cuti sem daaa nnt. mari-lah cari kerjaa. haiyooo~
:\


meh tembak mana satu yg muka mcm terrorist! miahahahaa!


Guwdluck semua for final !

3 comments:

puteriqaizyan said...

wehuu!!
cuti stdy week jugak ;))

best kn?

tdo puas dlu bru stdy..ngeh3..:p

gud luck 4 final :D

Eman said...

hahahhaa.
tdo, men game, merapu, merepek sume baru studi kan.
;DD

AHAAHHAA!
gudluck gak puteriqaizyan!

adzMie said...

hey eman..
gud luck 4 final eh
see u next sem.hahaa