Pages

October 19, 2010

W980 kembali berkhidmat

henpon W980 aku selamat di repair kat Prangin Mall. caj RM30 td. standart price dari dulu aku dok format henpon babik ni. hehhh. tk taw laa pasni berapa lama boleh tahan lak henpon ni nak hidup. mintak mintak sempat laa hidup lepas aku abes final exam nnt. heeee. plan nk tolak jual kat kedai jek henpon ni. tp kalau aku jual henpon ni mcm mn jek aku nk snap snap pic lg. uwaaa, dilemma babik utan. sabar sabar sabar.


nasib baik abah tambah lg sepuloh ringgit td. kalau tk mmg aku tk hinginn langsung nk format henpon ni. tambah pulak aku mcm tk nak pakai laa henpon Motorola V3 Megat tu. pasni bolee laa bg balik yee. heee. thnx mar! set time, set date, install MMS, install 3G, caj full bar blablablablablablaa.

nak testing cam. heee.

DSC00001
okehh model upahan free aku ni nampaknya telah menunjukan effort yg amat tinggi. baguss. cam aku elok. boleh laa nak cam whore pasni. yihakkkk!


3 comments:

isma said...

SOMBONK...
x nak pakai hp aku ...
hahahha

CaHaya said...

comelnya gadis itu. mesti kena paksa tu. haha.

Eman said...

isma ;
daa henpon aku daa repair. xkn nk pakai hp hang lg.
heehehhee..

CaHaya ;
dia yg rela laa.
tp muka mcm tk relaa jek.
reject jek kalau na amik wat model.
AHAHAA!