Pages

November 21, 2010

cuti sem buat Reunion

tiap kali cuti sem laa ramai remaja cuti. kawan kawan lain pun cuti, balik kampung halaman masing masing. time mcm ni gak laaa pegi pasar malam ramai jek orang akan tegur. HAHA, rasa glamer kan mcm baru balik dari oversea jek rasa kadang kadang. heeee. masa ni laa daa ramai orang yang tengah cuti belajar. ramai yang sibuk sibuk nak buat reunion sekolah. sekolah menengah, sekolah rendah, class tuisyen pun ada gak nak wat reunion jugak. AHAHHAHAA!

bess buat reunion ni sebab byk bnd boleh update. yelaa, semua lepas bertahun tahun tak jumpa daa mcm mcm bnd daa buat. kalau ada yg bisness baik tu bolee laa tambah networking keh kan. berbaloi baloi wa cakap lu! pastu boleh gak gossip gossip imbas cerita masa lepas semua. BAPAK BEST SIAK! ahahaa. semua pas daa bertahun tk jumpa daa lain kott. makin cantik, makin hensem makin segala galanyaa laaa. 


cuti sem yang lepas sempat gak aku handle buat reunion sekolah rendah aku dedulu, Sekolah Kebangsaan Tanjong Tokong (SKTT).



yeapp, aku yang handle dan aku nk konlusikan sendiri yang ia nya BERJAYAAAA! AHHAHAHA! sekati laa aku nak konklusi sendiri. enjoyyy abes abesan! ;DD

cuti sem kali ni sekolah menengah aku lak nak wat reunion. hmmmm.. RM30 ni nak korek mana tk tau. daa laa aku tk bekerja cuti sem ni. Makkkkkk...!!

hehhhh. ramai yang cakap nak pi ni. aku ON weyhhh! aku pun pi weyhhhh! tunggu nnt aku bank in duit okehhh. WAHAHAHAHA! gilooo exciting ni.

9 comments:

aima in luv said...

bestnya reunion....
leh jmpa kwn2 lama...

FaizalSulaiman said...

wohh sonok seh wat reunion.heh aku pun bru tgk HP and it was AWESOME!!!!!!!!!

Puteri Iqa Izyan said...

reunion mmg best ah.
dpt jumpe kwn lame.. :P

saye kerink said...

Salam. hum best nye ade reunion.
Me? takde sangat.
sebab tak ramai yang cuti sem.
lain lain tempat belajar kan.
hummhumm..

Eman said...

aima in luv ;
kawan lama leh jadi kawan baru pun ade.
;DD

Eman said...

FaizalSulaiman ;
seronok join. tp lagi puas kalau sendiri yg organise dan menjadi. syokkk!

Eman said...

Puteri Iqa Izyan ;
gilpren lama pun bole jmp kan.
hiksssss.

Eman said...

saye kerink ;
rilex jek luhh. baru lepas skola jek kn. tunggu lagi 2 tahun kottt.

feefeefeenaz said...

emannn ! baru prasan post ni.
eheheh
suka suka suka !

bdw, aku suka your header !
buatkan untuk saya . :D