Pages

November 11, 2010

OST Opening Chinta : Rapuh by Opick

Opick - Rapuh 
klik play daa bolee karokk.


Detik waktu terus berjalan,
Berhias gelap dan terang,
Suka dan duka tangis dan tawa,
Tergores bagai lukisan.

Seribu mimpi berjuta sepi
Hadir bagai teman sejati
Di antara lelahnya jiwa
Dalam resah dan air mata
Kupersembahkan kepadamu
Yang terindah dalam hidupku

Meski ku rapuh dalam langkah
Kadang tak setia kepadamu
Namun cinta dalam jiwa
Hanyalah padamu

Maafkanlah bila hati
Tak sempurna mencintaimu
Dalam dadaku harap hanya
Dirimu yang bertahta

Detik waktu terus berlalu
Semua berakhir padamu



tetiba terdengar lagu sedap ni petang tadi pukul 1830. OST starting mula drama AKASIA Chinta kat TV3. sekali dengar terus minat. yess, ini lagu indon. saya terminat. penat cari lagu apa laa yang mula tu drama Chinta tadi. tanya mak aku, cakap tk tau. post kat FB, kwn aku cakap lagu Khatimah Cinta. padahal lagu Sixth Sense tu mmg aku taw daa. BUKANN! rupanya Rapuh dari Opick laa. Rapuh! drama Chinta ni pun not bad walaupun klisyee jek. tp menarik. walaupun tk minat Fasha Sandha. layan gak Chinta. hehhhh.

8 comments:

mang0range said...

ha2
layan chinta jgk?

Eman said...

baru td dpt tgk tv fee oii.
AHHAHHAA!

AngahSayang2314 said...

tul tue angah pun layan cerita dia.. angah lepas tak minat dia last yg dia buat kontrolvesi tue hehehe

best la lagu nie

aibaks said...

lu layan ke ngan chinta ni?huhu.. wa pun layan gak beb..

Eman said...

layan tak layan sgt laa bro. cuti sem ni baru dpt tgk tv kat rumah. layannn.

princeduyong said...

wah...layannnn..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh layan perasaan lak adik kesayangan akak ni.

Eman said...

LM ;
akak kena ikot cte ni kakkk! gi recap kat website TV3.