Pages

November 02, 2010

nak 6 cheesy pizza

semalam baru abes paper paling aku takut, Statistics. terima kasih buat Zainal dan Faeez sbb bersama sama kerah keringat mencarut carut buat past year stats. aku dapat jawab dengan jayaanyee! wuu! wuu! wuu! AHHAA!

abes abes paper pegi lunch kat pak mud.

blablablablablablaa.

pukul 3 pas melangut dalam umah terus pegi merayap ke pekan Sg. Petani. pegi Central Square semalam, PARKING PENUH! apo yg ado dalam CS tu pon tk tw. kami kena parking nun jauh tu kat cerok cerok umah orang. siak jekk tatih tatih jalan jauh pegi CS. hehhh. redho laa nk tgk rakyat pekan pas terkurung dalam Merbok. gahhh. masok CS terus jek menonong laju tingkat 5! karaoke jamban! aku tibai 2 lagu jek pun, Nash - Pada Syurga Diwajah Mu dengan Data - Permaisuri. PUASSSSSS! hehhh. ingat pas melolong terpekik pekik nk mkn Pizza Hut! nak rasa laa Cheesy 6 Pizza tu. haihhhh. tk sompek nk rasa semalam. hujan lebat kena balik awal pas semua orang daa muka puas tk nmpak tension daa. weeeeee~

mlm td sampai Penang. byk lak cerita nak habes sem 4 ni. liar betol gossip weyhhh! mampu? AHAHHAA! tetiba rasa panas semacam ada bara bawah punggong. AHAHAHAA! hot kot orang cerita pasal aku. *tetiba* segala tuduhan berbentuk binatang tu, dengar jek wat bodoo. sbb aku tw jek sampai situ jek cerita melankolot orang kolot yg NAMPAK MAJU PADAHAL PANTEKKKK AYAMM! kesian weyhh. okeyhhh, tk nak mencarut. mari beristigfar. sorri.

mari berseronok kejap dengan mereka mereka yg tersayang semaksimum mungkin sementara kat Penang ni. haihhh. Faliiiiiiiiiii, Khalisssssssssssssss! aku nk jumpa laaa. hehhh. mlm ni ingat nk pegi dinner luar laa. tk sompek nk celebrate bufday abah 24 Okt lepas. weeee! mlm ni kita berlima pegi mkn okehh. its family outing! yihakkkkkk! esok lak ingat nk tgk wayang atau main bowling ah. survey kat cinemaonline td macam tk menarik jek yg tg screening sekarang. haihhhh. nk berjimba-lah kat Penangggg! cepat laa balik BFFANE semua. :(


pee/ass : Ohhh, sapa nk pegi mkn Pizza Hutdengan aku?! SERIOUS ni.

11 comments:

isma said...

aku nak makan ngan ko

aku rasa aku MAMPU

hahahaahah

zmah said...

Sorang makan ke ni....habis ke...lapar bebenor ni...

one2paii said...

lu nak belanja gua kan??leh la...

Iryns awyn aka ryn said...

nak2 nak cheese pizza itu..
hehhee

Eman said...

isma ;
woahh! daa mampu ni. hahhaa.
resepi apa ni nk cari balik ni. haihhh.

Eman said...

zmah ;
makan reramai laa. tk mampu kot mkn sorg. heee.

Eman said...

one2paii ,
klao ko kat penang skrg. mmg ON jek!

Eman said...

ryn ;
jom laa ajak yg tersayang pegi serbu en.
;DD

Tomato Gurl's Life said...

wah best siap pi mkn piza..ciktom plg suka lg permaisuri.. ;)

gnesop.com said...

mkn pizza utk join kontest nuffnang ka?
sop pun x sempat lagi gi cuba :)

Eman said...

sop ;
tu laa nak join. kena snap snap pic bykkkkkkk bykkkkkk!