Pages

November 09, 2010

tamat semester empat

Alhamdullilah. tahun kedua diploma aku masih tak terkantoi lagi mana mana paper. huhhhh. mintak mintak sem 4 ni pun lulus dengan jayanyaaa! weee. stop pasal exam final kejapp.

maka dengan ini aku umumkan yang CUTI SEMESTER BERMULA! tadi dalam hall exam LAW dok tgh tunggu je pengawas kutip skrip jawapan dan benarkan keluar dewan. nak wat macam lagu Breaking Free dalam High Shool Musical tu tapi macam western sangat kan. jadi alaa kadar jek pun tadi jeritttt. cukop laa aku sorang yang dengar *yeshh!*

aku pun tk taw lagi apa sebenarnya yang aku plan nak buat cuti sem kali ni. tapi yang jelasnya, aku tak nak kerjaa. hmmmm. tk apa laaa, nnt sampai Penang laa pikiaq. macam macam sangat yang dok plan nnt teraboq macam tu jaaa. weeeee. otw balik Penang ni. weeeeeeeeeee.

jumpaa lagi Merbok!

;DD

8 comments:

Zulfahmi Abidin said...

masalah budak nie.hahaha.weh.gud luck untuk exam kau yg dah abes tuh yek.smoge 4flat sem nie.^__^

Terkini: 1. Bangga 2. Bende yang hebat itu berasal dari tempat yang hina 3. Emosi Mistik Rock n Roll

Eman said...

tk mungkin nya nk 4 flat weh.
hehhh. ;p

Puteri Iqa Izyan said...

walawehhh...jeles!

thanks following ya ;D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye..boleh lawat LM hr2 kan?

AngahSayang2314 said...

4llow uu jom singgah sini tukar2 link

nadzirah aqilah said...

selamat bercuti!!! hehehe

Suara Kalbu said...

Selamat bercuti dengan bestnya hihihi

Eman said...

ramai anak remaja bercuti en.
;DD