Pages

December 26, 2010

aku nak DSLR

salam semua.
CUKOPPPP! SUDAHHHH! aku tk mau pi bercuti mana daa pasni. HAHA, penatt kott sampai nk update ngadad laptop pun tk larat. padahal stry byk jek. haihhhhh. ni semua keterujaan aku mati sbb aku tk ada pic ah nk tayang. aku ni copek copek pic orang jek kat Facebook. tp depa lak tk upload lagi, lecehhh ah. hehhhhh.

semalam aku join Gathering Blogger Utagha! ciyttt, nama event pun mau utagha jek kan. *kelassss kau Maria!* MUAHAHAAA! nnt laa aku buat entry khas okee. nak tenggok orang lain tayang pic depa wat entry dulu, nnt aku copek aku buat laaa backlink okeee. heeeeeee. si Taufiq Helios pun sebok suro aku wat entry daa. weyhhh, aku pun tk dak pic gak oiyyyhhh. AHHAHAAA! nnt kita pi copek gmbaq depa yang lain nohh. heeeeeeee.

SERIOUSLY, bess ah join gathering ni lagi lagi part gossip dalam komuniti blogger sendiri. tercuit cerita org tu, tercubit cerita org ni, terselak cerita org nun. HUHU, panasssss skandel skandel blogger kan. aku pun ternganga dengar lopong mata jek dengaq cerita kak rye. hehhhhhh.

okeee, tunggu ah entry pasal Pulau Jerejak dulu. pastu baru pasal Alor Setar nun nohh. heeeeee.


pee/ass : nk pakai baju kuning malam nih!

16 comments:

Izyanti said...

Haha.. Dah siap entry pasal semalam.. Singgah singgah..! Boleh cilok gambaq. Tapi tak banyak la en.

najihah sahami said...

haha..eman..bnyaknye bnda nk diupdate nnti yeaa..mish tunggu update sal pulau jerejak ngn gathering tu.huhu..teruja~!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mana gmbr eman?haha

zati-zt said...

sme la..
nk dslr gak..
tp plek..
xde cte psl dslr pun..hehe
~nyway, hope u hav fun..
:D

hans said...

hahaha
aku dah tgok pic hang dkt blog GKSB
hehehee
stylo noh

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

ab@h_Izz said...

saya pun..tgok bola smbil pakai baju kuning...

Eman said...

Izyanti ;
daa singgah dan daa komentt. tunggu an nk cilok pic kembon pipi tuhh.
;DD

Eman said...

Mish ;
kat tgganu bukan ckp ade gathering gak ke? apacer? heeeee.
tunggu okee, akan di update dgn pic sekali.
;DD

Eman said...

LM ;
inilah nasib owg tade cam ummi.
tunggu ah eman rembat satu dslr nnt. hehhhh.

Eman said...

zati-zt ;
cte dy tade pic. sbb tu nk dslr. AHHAAHAA!

Eman said...

hans ;
stail kann!! HAHA, first time kot aku pakai ala K-POP STAR!

Eman said...

ab@h_izz ;
muehehehee, pakai baju transformers at last. heeeeee.

meaw said...

meaw dah update ouh ! tak komen pon . sob betoi !

Puteri Iqa Izyan said...

wah.best2..
esok giliran terengganu pulak. hehe

cikpia said...

wahai eman yang cakap pelik..... aku tunggu citer gath hang..... =)

taufiq helios said...

haha..giliran ak plak buat entry..hehe...whoaaa.....