Pages

December 01, 2010

BC : Day 07

Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you


amik ampa! besaq gabak punya aku letak. heeeee.

seperti ramai kebanyakan orang. bagi yang belum berkahwin terutamanya macam aku laa mestilah mak abah yang memberi impak maksima terhadap hidup aku. syurga itu dibawah tapak kaki mak. walaupun nanti aku daa kawin masih lagi syurga aku dibawah kaki mak aku. lain lah perempuan yang daa berkawin, syurga depa bawah tapak kaki si suami. kasih ibu ke syurga, kasih bapa selamanya.

aku tk nak cakap bayak pasal kedua orang tua aku sebab nk simpan untuk cabaran hari ke-24. haihhh. mau menanges aku nnt cabaran ke-24 tu. uwaaaa, takotnyeeee!! nevesnyeeee!!

pee/ass : hari rabu tiket wayang murah.

20 comments:

honeyvsbee said...

salam......mak moden nii

Boloque said...

menarik

PANAS: Harga Petrol Ron 97 Naik 15 sen..apa sudah jadi?

kak long said...

pasangan romantis...:)

najihah sahami said...

phewwit..hensem ayah eman..padan ngn mak yg vogueee gitu. hehe

The Sharkox said...

Tu kat tengkuk tu apa?

ms ayu said...

fuyooaa...romantika parents...
eman pe kena ngena citer ni ngan wayang ??nak blanje parents tgok wyg yea??hehehe

nora said...

cunnye mak, kim salam kat mak ek

Shazmiey Abdurahman said...

tunggu warriors day next week bru nak pegi tgk wayang..hehee..

Munirah said...

okay, tak sabar tunggu cabaran ke-24 ;p

Cempakamelati said...

Ibu dan ayah tetap dihati.

Eman said...

honeyvsbee ;
heee. ni time dinner Family Day ni. tema 70 an kot tk silap.

Eman said...

kak long ;
yekeh romantis? HAHA, eman lagik romantikkk!
=P

Eman said...

Mish ;
tgk laaa hasilnyee. heeee.
errr, =|

Eman said...

Sharkox ;
ni laa dipanggil gangster kampung dusun!

Eman said...

ms ayu ;
ehh ehh, tade kne mngena pun. tggu film Nur Kasih The Movie ah nnt kot belanje wyg. mak minat giloo cte tu.

Eman said...

nora ;
okee. nnt eman kirim salam cun melecun!

Eman said...

sarepdol ;
ko nk tgk ngn bunga ko laa en?
hiksssss.

Eman said...

Munirah ;
tk payah laa tunggu. paling susah kottt. silap silap eman nk skip jek cabaran tu.

Eman said...

Cempakamelati ;
dengar lagu ayah dan ibu dari sudir bolee nangess kan.
haihhhh..

sarah honey said...

mana day 08?huhu