Pages

December 03, 2010

BC : Day 09

Day 09 - Something you’re proud of in the past few days

entry ni lucah. jangan baca kalau tak mampu bertahan.

okee yang ni susah. jammed otak aku nak pikir benda apa yang buat aku bangga lately. hehhhh. buat kek bole ka? iskkk, macam tk perlu kot nak bangga bab bab tu.

heeee. melancap keh? adeyhh, aku tengok keyword melancap pakai timun banyak jek score dari Google. no no no. bukan ni. tengok laa, susa kan cabaran hari ni. frust aku memikir. daa empat kali aku drafting pastu delete balik. delete balik sebab macam terpikir balik sebelum nak publish tu "perlu ke aku berbangga pasal benda macam ni?". hehhhh. bukan aku nak halai balai entry ni tapi betul laa tk ada idea. maaf.

aku mungkin tk ada benda yang nak dibangga sangat kebelakangan ni. kalau ada pun aku macam tk boleh kongsi kot sebab melibatkan badan badan tertentu. nak keh aku kena saman weyhh? tk sanggup aku nk upah lawyer cabok.

tapi hari tu aku ada layan Youtube sampai tk tido. ada laa aku macam berbangga tahap jiban kot tengok video trailer upcoming movie dari KRU PRODUCTION. perghhhh, dasat! dasat! dasat! dasaytttt btol weyhhh!! aku tk tipu! bangga kejap aku tengok hasil dari filem ni. aku tak tau laa kalau ampa tk berbangga ke tidak. tapi bagi aku tengok film Malaysia sampai daa ke tahap macam tu memang cukup bangga kottt!! tk percaya? mai ampa test tengok trailer ni.




oke tak? bangga tk sikit pun? sikit pun mesti ada kan? heeeeee. bangga tak?
BANGGA KAN?!

pee/ass : Hikayat Merong Mahawangsa di Inggeiskan ke Bloodlines. erkk..

8 comments:

twinkle twinkle said...

yeke?bru tahu

Shaofie said...

jom singgah blog. ada tagged contest untuk anda. jemputlah join contest blog privasi skali.

http://shaofie.blogspot.com

Lelaki Ini said...

adeyh!
aku sgt2suke tgk trailer tue!

AesyaZealous said...

bangga la jugak

Lelaki Ini said...

adeyh!
aku sgt2suke tgk trailer tue!

Omu Rice said...

wow..memang powerlah..hebarlah malaysia...makin lama makin maju...suka2..

noname said...

huhuuhu..bangga gila nga inchik coz jumpa treiler nie..dah lama saya cari tak jumpa...dalam youtube rupanya..hak hak hak

Luffy said...

owhh..dh tgk lama dah trailer dye..seyes gempak gak r..buley tahan r..