Pages

December 07, 2010

BC : Day 12

Day 12 - How you found out about blog and why you made one

macam mana aku dapat tahu pasal blog?
ummm, daa lama gak tahu pasal blog ni. sejak aku kat poli dulu lagik daa tawu pasal blog dan penah create satu blog kat poli dulu. hehhh, aku tk ingat daa langsung url blog aku kat poli tu. lama kott. acc gmail sapo ntah aku buat dulu. time tu kelas Aplikasi Komputer kot tk silap, pensyarah tu yang bagi task suruh buat blog secara berkumpulan. woahhh, time tu blog aku kott paling cun dalam byk byk blog antara classmate aku yang lain. woahhh, aku tk ingat ah url tu. ciyttt! jadi aku belajar pasal blog ni sejak aku kat poli. pastu daa masuk UiTM aku start buat blog personal sendiri yang aku daa delete daa pun tahun lepas. blog Inchik Eman ni blog ketiga en aku buat. heeee. yang lain daa delete. inilah hasil blog aku sekarang lepas 3n kali buat blog. harap blog Inchik Eman ni berpanjangan. weee~!

kenapa aku buat blog?
HOHO, aku berblog sebab aku dapat kepuasan tahap melampau! woiyhh, blog aku ah. apa ampa sibuk sibuk nak terasa? cehhh, malu laa sikit! hehhhh. okee, aku tk nak mencarut.

aku buat blog sebab aku nak meluah jek. itu jek. kepada sesiapa yang terasa tolong jangan datang serang aku sebab TERASA. malu sikit okee. malu-lah! haihhhh. dan tk payah nk jerit jerit kat SHOUTBOX aku maki maki hamun hamun carut carut aku. daa laa main redahh jek blog aku, pastu nk mencarut tk puas hati pehal? tk ada blog sendiri keh? hehhh, cakap mampu buat blog kan. so buat-lah!! hehhh. okee, aku masih mood nk mencarut marah. daa laa koment kat Shoutbox aku pastu tk letak link lak. PENAKOT betul. MALU-lah woiyhhh!! haihhhh. okee, sekian.

$#%^*^&!!

7 comments:

nohfee said...

wah. UiTM mane?
oh, psl ade org yg dok maki hamun tu... IGNORANCE IS A BLISS. =)

Lelaki Ini said...

tau xpew..
buat blog tok tlis ape jewk yg kita suke!
jnji ade batasan!

Eman said...

nohfee ;
uitm merbok. heeee. SETUJU!
IGNORANCE IS A BLISS.

;DD

Eman said...

YDP ;
yeahh! batasan yang tk melampau kan. weee~!

Shazmiey Abdurahman said...

steady bro,,jangan mara2..buat derk je..hehe..yg penting kita hidup dengan gumbira!! trust me!! we own our life..pedulik la pa org cakap!!heheheh..!! btw,majulah blog utk negara!!

Eman said...

sarepdol ;
heeee. mn de marah ah weyhh. aku senyum lebar jek ni.
weeeeeeee~!

=))

thnx bg semangat en wehh!
terus berblog gak!!

Puteri Iqa Izyan said...

blog itu sgt best kan? :P