Pages

December 03, 2010

Contest Makan Ayam

daa lama ni tk join kontes pakai gambar. yelaaa, asek kalah jek. HAHA, jadi tk semena mena kali ni aku terpanggil nak join kontes anjuran Ayeem Ayam ni. kontes kacang jek pun. kontes tangkap gambar time ampa tengah makan ayam. makan laa ayam apo pun. hari tu aku nk jek bergambar time makan nasik kenduri. perghhhh, banyak kot kenduri time cuti cuti macam ni. tapi aku segan lak nak snap snap pic. mana tak nye, time kenduri orang datang makan jek kot. lain laa kalau nk bergambar dengan pengantin. lagi lagi macam tempat kenduri tu open ah, macam kat kampung kampung. terus aku lagi malas nak snap. klau wedding kat dalam hotel, lainlah kan. nak bawak ayam tu pergi lobi hotel pun aku sanggup snap. heeeeeeee.

tapi kali ni aku pakai pic aku makan ayam tandoori jek laa. heeee. daa orang penang kan, mamak laa kedai aku selalu menempek nempek. nah amik!


LANGKAH :
1. Tangkap gambar ampa tengah makan ayam (pose konon² makan pun boleh).
2. Buat entry tajuk "Contest Makan Ayam" dan upload gambar ampa tu.
3. Letak banner atau widget contest di blog ampa.
4. Submit permalink contest ampa kat ruangan komen contest ni disini ye.


KRITERIA PEMENANG :
Ayu/Kacak (2 PEMENANG)
Pose paling ayu-sopan atau kacak hingga sejuk atau beku mata memandang, akan menang. Juri perempuan akan dijemput sama bagi mengelakkan Ayeem dicop gay.
Gelojoh (2 PEMENANG)
Pose paling gelojoh hodoh (pose je hodoh, bukan muka) sampai buatkan orang rasa macam nak tumbuk, akan menang.
Kreatif (2 PEMENANG)
Pose paling lain macam, akan menang. Kalau tak ada pose yang kreatif, kami adili photo siapa paling artistik, nampak seni photographynya.
Bertuah
Random entry akan dipilih berdasarkan nombor bertuah di Random.org
3 X Sagu Hati


TARIKH TUTUP :
11 Disember 2010

pee/ass : adili-lah Ayeem. tk ada perasaan punya. heeee. tinggal koment lepas cekik-out oke.

17 comments:

syafiqah ishak said...

kompom mng !

Fyzal said...

hahaha.. unik nya kontes ni.

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ dasyat gila muka.. cm org kebuluran sgt pon ada.. kih3~
btw, semoga berjaya yep! ^_^

Eman said...

syafiqah ishak ;
ciytttt. kalau hang jampi mesti menang kan!
;DD

Eman said...

Fyzal ;
tu ah unik kan. join ah.
=P

Eman said...

NuSaNa NoSa 91 ;
boleh laa menang kategori gelojoh kan.
heeee.
;DD

Boloque said...

menarik nih..mesti join

TERBARU: (Video) Zizan & Johan Cakap English Di Shout! Awards 2010

Ayeem Jemain said...

thanks join bro! :D

Sophia Rani said...

gud luckk.. :)

Puteri Iqa Izyan said...

ya ampun!!! tak senanah betui.. hahaha

Kie-yu said...

menarek :)
gdlux eh ~!

tieha ismail said...

woaahhhh !!! ayam tandori ouh...

tomatokering :) said...

ok nak komen nie. ;P

muke incik sgt rakus mungkin buleh menang yg gelojoh tu..haha

lagi 1, ceq taw incik mkn mamak katna..haha :p

EzzEddin said...

ayeem u nie memang unik
cayalah ihihihi

Eman said...

tomatokering :) ;
oiyttt tomato!
ko jadik salah surang judges gak keh? uwaaaaa!!!

tomatokering :) said...

ceq silent judges..opss..haha! ;P

wannurfazrini said...

machooooo ! ada harapan nak memang !huhu rare ni . harap2 leh menang! goodluck :D