Pages

December 26, 2010

haramkan internet

kalau dulu org cakap tk boleh hidup kalau tk ada air. kalau tk ada makan. kalau tk ada henpon. sekarang ni aku nk cakap tk boleh hidup kalau tk ada internet. ada laptop, ada broadband dan ada secalit IQ daa complete daa hidup kan sekarang. hehhhh. aku bukan nak cakap atau racun ampa cakap internet-lah segala nya, internet-lah kiblatnya. BUKAN!

tengoklah hidup seharian aku ni, tak blogging aku akan Facebook-ing, tk pun YM-ing, dan paling tidak pun Youtube sajokkkk. hehhhhh. sekarang ni nk tweet tweet jek aku tk pandai tk cekap. acc ada jek tp nk login semata nk update tu bek tk payah. bukan ramai sgt pun yg pakai Tweeter pun kann. lain lahh kalau aku ada BB sejibik. yeaaa, aku nk BB sebijik. hp SE W980 aku ni aku nk gantung kat dinding wat ketuk lipas. hehhhhh.

bangun tido internet. jegil mata jek mmg internet ah terhidangg dengan tetingkap yang menyelerakan, phewwwwww! HAHAA, tk sempat tgk news tv, internet plissss! nk masak tk ada resepi, internet plissss! nak berskandel pun, internet plissss! heeeeee. melampau kan aku. sampai abah mak aku pun daa bebel bebel cakap semayang aku kemana laa apaa laaa. hhehhhh. *yun semayang laaa*

haihhhh. internet tu tk haram ah, orang yg pakai internet nk tgk porn tu yg macam haramm! hihihihiiik.. *muka leper papan, tk bersalah*


pee/ass : Malaysia dah sumbat 2 bijik goal! WOAHHHHH!!

7 comments:

meaw said...

haha! internet sememangnya paling penting dari henfon . HAHA . tak blogging memang tak senang nak duk . tak fesbuk memang tak umphhhh . (padahal tade sape nak komen pon) muahahaha.....btw, internet very important for me :D

Puteri Iqa Izyan said...

hua hua hua.sekarang kan dah slow2 nk chow dari tenet..

:D

Juaini Jamaludin said...

haha. yeah! betul lah tu. nak scandal pun dari internet. org yang couple bertahun tahun sekarang tu pun semuanya jumpa dekat internet juga tu. :P

Nur said...

betul..bgn pagi tenet..sampaila nak tido..heaven kan hidup..adehla kalaula tuh je keje..

diana sofian said...

BETOL2! bila orang tak bayar cekap je dye potong! babuntut betol.. dasar berukband!! huh..marahni...........hahaha

xshahidx said...

haramkan internet, hhahaha, jom pakat-pakat undi shahidan kasim jadi PM!

Gayahspears said...

hahaha.. padan muke kena marah!!!