Pages

December 02, 2010

lagu karaoke mati tekak

malam semalam atau pun lebih tepat pepagi buta semalam dalam pukul 4-5 pagi cemmtu aku karaoke kat dalam bilik depan laptop dengan bantuan Youtube. heeeee. terima kasih Youtube kerna memahami situasi gian tk berduit aku ini. AHAHHAA!

pastu tadik kuar merayap ingat sempat laa nak pi karaoke selepas merayu meronggeng mintak duit kat mak. hehhh, mak aku catu duit aku okeehh sempena cuti sem aku sbb aku malas nak kejaa. haihhhh. oke okee, time aku merayap merayap ke Queensbay sempat laa nak perati rate Neway Karaoke tu. pegi tanya students rate mcm mn en. yeaa, aku siap siap bawak student card matrix aku kott. hehhhh. bajet sengkek giloo kan aku. amoi tu cakap rate students sampai pukul 7 jek pastu dalam RM10++. huhhh?? apo lak plus plus nih? pastu aku macam tanya lagi harga sebenar dia berapa, pastu baru dia cakap RM20 per head. hehhhh. aku pegi survey jek pun. tu pun sorang sorang. kawan aku sekor tu buat taikk lak tk datang. hehhhh. terus aku belah pergi 1st Avenue.

usha usha dua tiga kerat. adoiyhhh, bosannn. blah pi Gurney dengan hati yang sangat rawan nak karaoke tk dapat. hehhhh. nasib bek 3 org budak hitam setia menemani aku yang agak agak macam nak meroyan jek sebab kawan aku yang sorang tu buat taikkk!! aku kat Queensbay tadi sorg sorg kotttt!! haihhhhh.

oke okee, aku kat sini nak list lagu wajib tayang nyanyi aku time karaoke. weeee~! hepinyeeee!! hepinyeeee!! tak dapat karaoke tapi dapat syok sendiri kat blog pun jadik laa. heeeee. hepinyeeeerrr!!

1. Penantian - Blackrose
2. Permaisuri - Data
3. Pada Syurga Diwajahmu - Nash
4. Bella Luna - Jason Mraz
5. I Will Survive - Gloria Gaynor
6. I Surrender - Celine Dion
7. Mahakarya Cinta - Faizal Tahir
8. Cuba - Faizal Tahir
9. Sampai Syurga - Faizal Tahir
10. Careless Whisper - George Michael

cukop laa 10 jek aku list. uwaaaa, nak karaoke jugakk!! ada tak yang macam macam mampu nak berduet keh dengan aku? HAHA, kalau ada yang kaki karaoke area Penang jom laa aku cabar 3 jam karaoke!


24 comments:

meaw said...

alamak 3 jam jew? senang aje ;)

nurnatrah said...

I Surrender - Celine Dion

mmg x bole blahh. haha . :)

mesti sweet je kalo nyanyi .

suzie rahman said...

agaga klu dekat gerenti sahut.ni pon gian lma xkarok..

ohujan said...

jiwang memang best

zidEL zhafiz said...

tapi malang..AJL tnggal FINAL jer..huhuhu~~~=P

biskut said...

giler karaoke ko nih mat...ko layan jer lha kat umah.

saye kerink said...

Queensbay.. Gurney.. bunyi macam best je. and and gurney.. pernah LALU je. tu pun agak la, masa form 3 ke form 4. hahaha. kononnya pergi holiday la dengan family. tapi tak holiday mane pun. hump!

Penang.....bestnye! uitm penang ada course AS120 tak? hahaha. eh taknak la taknak la. nak stay n9 je. huhu. degree dekat penang, haaaa!! eceh berangan betul. dip pun baru lepas 1 sem. hahaha ;]

and and about karoke, ramai betul orang minat karoke kan. org tak minat sgt la. tak tahu kenape. maybe sbb segan nak nyanyi berbekalkan suara yang garau ni kut. hum yela.. segan tak bertempat. even kwn ajak pun, pergi ikut je, tapi tak nyanyi pun. maluuuu. selalu nyanyi dalam hati je. hehehehe. ;]

Ainaz said...

ak karoke lagu nasyid ja..wakaka

FaizalSulaiman said...

wah

careless whisper tuh.nice2

Lelaki Ini said...

hahaha
sama la kita
aku pun ngah gian!
ak pnah karoks 14 lagu sekali dowh!

Peri PiA said...

10 je?hehe

Gayahspears said...

perghhhh mantap.. hantu karoke ka ko ni eman??? huhu

Eman said...

meaw ;
eleyhhh, meaw bukan nyanyi pun xpa laa. hehhhh. meaw meaw meaw jek taw!

Eman said...

nurnatrah ;
bapak tinggi kot lagu tu. mahu minum air asam bergelen seblum nyanyi lagu tu.

Eman said...

suzie rahman ;
uwaa, nnt kte men post vid karaok laa en? jadik laa tu.

Eman said...

ohujan ;
yeap. lebih kpd lagu jiwang. hehhh. layannn kut.

Eman said...

zidEL zhafiz ;
ape yg malang? sape??
FT keh??

Eman said...

biskut ;
mmg dalam bilik jek laa layan pun ni. tk kesampaian nk pi kedai karaok.
;DD

Eman said...

saye kerink ;
lol. kadang kadang dengan karaoke ni laa bole wat diri komfiden sikit. cabar laa diri sendiri. kalau memalu jek sampai bile jek. lol.
=P

Eman said...

inaz ;
lagu nasyeed pun layan gak bro. aku nyanyi time penutup sesi karaok. heeeee. selalu lagu Rabanni laa.

Eman said...

Faizal Sulaiman ;
perghhh, layann kottt lagu ni.
phewwww..

Eman said...

Lelaki Ini ;
ko karaoke ngn aman en? ciyttt, ajak laa aku skali wehhh nnt.

Eman said...

Peri PiA ;
cukup laa tu. kang list bebanyak kang sape nk baca. wat semak kepala korang jek nk baca.
=P

Eman said...

Gayahspears ;
tk naik hantu lagik sis. tungu laa seminggu lagi kot.
;DD