Pages

December 18, 2010

petang dengan 3gp & pak tongko/cakoi


sebelum ni aku check check kat bahagian Keyword kat Analytic Nuffnang mesti kosong jek, NO RESULT. tp kadang kadang selalunya keyword budget laa yang ada pun. pastu dalam seminggu lepas keyword Spiderman mencanak canak macam KLCC lak. refferal banyak aku tgk dari Indonesia. apakah yang terjadi di Indon sekarang? adakah mereka nak ganyang Malaysia lagi dengan beraksi ala-ala Spiderman. hehhhhhh. tp sejak semalam ramai lak keyword kisah dua beradik aksi panas 3gp tu. haihhhh. lantak-lah. aku bukan pandai nk main SEO ni. aku pakai blogspot jek kot, lain laa yang pakai domain sendiri tu sangat sangat mesra SEO. heeeeeeeeeeeee.


petang petang ni sempat buat uli uli tepung buat kuih cakoi jek. hehhhh. setengah orang panggil pak tongko. tapi family aku panggil kuih ni bahulu rendang. pe citer? cer criteee.. cer criteee.. heeee. sedapnyeee! tp aku buat goreng makan kosong jek. tk reti laa nk buat kuah kacangg. hehhhh. jemput makan en.

;DD


18 comments:

najihah sahami said...

jap jap..eman wat sendiri ke kue tu..waa.........

mish xpenah jmpe lak kue ni kat ganu. hehe

Eman said...

Mish ;
eman buat sendiri la mish. kalau tk buat sendiri, tk ada maknanyee eman nk letak sini tayang tayangggg.
AAHHAHAHA!

NuSaNa NoSa 91 said...

eman~~ asal keen xpernah tengok kuih ni?? len kali eman kena wat biodata sal kuih nih.. hik3~ ^_^

Miza Yusof said...

kuih cakoi ni macam mana ek ? pernah dengar. hehee :) nampak sedap je tu.

Rozuan Ismail said...

spiderman tak best, kisah beradik lucah x best,kuih cakoi gak yg best..ada kelass!!

♥baby fiy♥ said...

assalamualaikum.. ;)
waa.. terer la.
fiy ingin nak wat sendiri..
tapi xtaw resepi..
post la resepi eman kat blog. :)
fiy mmg suke mkn cakoi.

*tapi nape cakoi eman ketot2..
huhu.. ;p

Eman said...

keen ;
kuih ni kat kedai lain sikit rupe dy. daa wat sndiri lain lak rupe dy. AHAHAA! ni mesti pakai mkn jek kuih xtw nama kuih kan keen.

Eman said...

Miza Yusof ;
kuih cakoi ni macam pak tongko jekk. cuma ade serbuk yeast jek.
;DD

Eman said...

Rozuan Ismail ;
HAHA, kelassss kau maria!
*ikot iklan ribena*

Eman said...

♥baby fiy♥ ;
err, nk resepi keh? tggu ah kalau ade lg 2 org mintk baru eman bg. AHAHHAHA!

nur'aifaarbintirazali said...

waaa,,bwt sendri?
fist time uh nengok kuih niy :)

misyamissyou said...

uhuk rase lapa lak bile tgk kuih tu..pos la sini sikit..hehee

princeduyong said...

hehe...walau ape nama...janji sedap... :)

tomatokering :) said...

mintak skit ! sodap ko ? hoho ;D

Anip™ said...

laen mcm jer aku tgk kueh tu..hahah

Latest Entry :
-> Nak Bau Ketiak Aku ? Kompem Hilang Stress Korang !
-> Ingin Mencari Cinta, 10 Petanda Seseorang Ini Adalah Jodoh Kita !

BeaN MorENo said...

hebat!apa rahsia?

Puteri Iqa Izyan said...

eyh. cakoi tuh bukan ke die panjang skit?
then putih skit?
hee...

^baju kurung^ said...

cakoi bkn lawa lagi k?? nmpak cam kopok lekor je, haha

Girlfriend Korang Camni ke??