Pages

January 23, 2011

berkawan biar beribu, bercinta biar satu


kadang kadang bukan selalu.
kadang kadang kita perlu jugak pikir mana musuh mana kawan.
kadang kadang kita buang dan;
kadang kadang kita kutip balik.
*kadang kadang aku mmg tk sempat sgt sgt nk update blog*
kadang kadang bukan selalu.

kalau soal pada remaja bergelar pelajar yang kadang kadang tak terpelajar pasal mencari kawan, ini-lah jawapan nyaaa. hehhhhh. *cehhh. CGPA aku lepas kot nk wat medic. AHAHHAHA!*


semua umat bumi cari kawan. kalau aku dulu dapat kawan dari sekolah rendah, kawan tuisyen, kawan pi mengaji Quran, kawan satu block dan kawan satu taman. injak sikit umur belasan tahun bertambah lagi dengan kawan dari sekolah menengah, kawan Myspace, kawan Tagged, kawan web lucahh, kawan Politeknik, kawan UiTM, kawan kutip tepi jalan pun adaa. heeeeeeeee. tengok ahh, ramai tk kawan aku yang daa terkumpul? HAHA, tk lupa gak kawan dan kenalan sesama blogger lagi tu. heeeee. mabeless estalabistaa bebehhh! AHHAHHAAA!

bila ramai kawan kadang kadang dalam Facebook tu tiap hari ada jek birthday notification kat sebelah kanan tu. heeeeee. kadang kadang bermotif gak aku bukak FB sebab nak wish bufday depa ni laa. hehhhh. padahal mmg tiap hari aku online FB main main POKE oranggg jekk. heeeeeee. biasa laa orang single kotttt. AHAHHAHAA! *ampun si lendutt*
=P

kawan FB aku pun daa 532 orangg. hehhhh. aku tau ampa punya frens lagi melanggut tinggi ramai dari aku kan. heeeeeeee. tapi orang yang block aku ada keh ahhh? HAHHA, kawan mcm ramai tapi musuh ada keh ah? mesti ada keh ahh? heeeeee. MESTI-lah adaa kan. ramai kot orang daa tau kan siapa musuh aku. tak lain dan tak bukan lagi musuh aku ni musuh nombor satu. musuh nombor satu negara jugak, iaitu DADAH! yeaaaa, musuhi dadah okee!


motif gambaq ni? okeee, tak ada motif pun. heeeeeeeeeeee. ni time Academic Talk jumaat lepas. muka yang kena blur tu cikaro kelas atasan okeee. BAHAYAAAAAA!!!


pee/ass : berharap Aizat Amdan akan membuat showcase di Penang suatu hari nnt. HOHO, tiket konsert kt Damansara abes lesapp lesupppp. demmit!


19 comments:

Nur said...

tapi tak paham bila orang add kat fb then lesap..baik takyah add kalo xnak berinteraksi

~naddy~ said...

dlm byk2 bnda yg inchik iman tulis, yg bwh skali i setuju... berharap sgt aizat amdan buat konsert kat penang, hehe!

JuAn NaSir said...

yeeeerrr!!! we want aizat amdan!! hehe...=p

Eman said...

Nur ;
org tu lama tk online sbb tkde line kotttt.

Eman said...

Naddy ;
kannnnnn. buat konsert mini kat Hard Rock PENANG mcm FT buat tahun lepas.
;DD

Eman said...

Juan ;
ehhh. tk tau lak minat Aizat jugakk?

nora said...

nk kawan ngan aku tak??


Alaa...nak cute ckit pun tak leh

Hidaya Sarbini said...

hai n salam perkenalan.. nak mintak awk tolong vote saya boleh? ^_^

http://dayasarmila.blogspot.com/2011/01/pencarian-model-sinar-inspirasi-i.html

iszieylyanziy said...

kdg2 kawan kt fb tu ramai je y block kite,,ehehe

aibaks said...

pantun tu tak lengkap bro.. berkahwin biar empat yang lain kasi sparepart.. haha

nota kaki: kepada kaum hawa.. aibaks bergurau je.. minta maaf yer

hans said...

ko tak add FB aku pun

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

anamizu said...

tambah2 budak2 skolah zmn skg nih yg ade fb..nak pegi skolah besok pun post kat status fb..ape baranggg..
naik mnyampah aih..hahaha

recent post : |baju bundle haram ke???|

Puteri Iqa Izyan said...

muehehe. rindu kawan2 dari mespes :D

kwn kat fb ramai tp yang kenal sikit je :P

Eman said...

Nora ;
mesti laaa nak kalau orgg tu daa mengajak. berbesar jek hati ni.
heeeeeee.

Eman said...

Hidaya Sarbini ;
woahhhh, nk jadik model en. Muehehhehee!
guwdluck oke.
;D

Eman said...

iszieylyanziy ;
yekehhh? mcm mne nk check org yg block kite tu?

Eman said...

aibaks ;
haihhhhh, lain mcm jek bunyi pantun ko weyyy. HAHA, mn bole ah. aku setia kottttt.
=p

mie said...

gue dah asingkan kenalan fb...
mudah sikit nak berinteraksi

aleen aiden said...

cikaro kelas atasan?wow!hu3 :P