Pages

January 11, 2011

bila muka terkena kencing kucing

Salam Januari.

lama gila tk blogging wehh. akhirnya aku berjaya jugak online pakai laptop sendiri dan broadband sendiri. cuma charger lappy jek pinjam si Faeez kejap. heeeee. *dia pi Kamdar kot shopping apo ntah*

tadi masa kelas IR(International Relations) aku kena marah. hehhhh. kena marah sebab buku aku tk ada lagi. mak aii, segan malu muka papan aku tadi. panas gilak daa muka aku time tu kena marah macam muka tembok kena kencing dek kucingg hitam. PANASSSSS! cehhhhh! tahan jek senyummmmmmm. heeeeee.

sumpah! aku mmg tersentak terkujat dari tidur jek rasa lepas kena marah tu. pas kena marah tu, nasib baik dapat duduk balik, thnks Madam.
=)

time sepanjang kelas tu mmg aku susah sikit nk fokus lecture tadi. asyik jek aku pikirkan kenapa laa aku tk beli jek buku tu awal awal. menyesal kottt. pasni mmg aku nk serious daa ah nk belajar tk nak main main wat jahat ke menyetann tk bertempat ke apa ke daa pasni. hehhh. pasni beratus ratus duit aku akan terbang bersayap bebas jekk. *woahhh, bayangkan laa duit beratus terbang tu* hehhhh. takpo laaa bak kata seseorang;

 "beli la buku. lagi pun bile kite beli buku kite akn lebih appreciate bnd tu, dan rajin bace" 

heeeeeee. masalah akan rajin bace keh buku setebal kamus tu? kalau campak novel cintan kot laa jugak aku gigih nk baca. HAHAA, daa menyetan lak kan aku ni. yelaaa, pasni jgn berkira laa bab beli buku buku studi ni. in return nnt mesti ada ganjaran, mesti punya lah!

selamat studi wehhh!
Semester Baru, Azam Baru !


pee/ass : tk dpt nk menyimpan pegi Angkor Watt.


13 comments:

Siti Wardah said...

selamat ber'study . haha

Rozuan Ismail said...

huhu..malu teramat sgt tu ye..bila diibarat macam kena kencing kucing..huhu

~naddy~ said...

kencing kucing boleh d basuh...:p

Mra Mastura said...

fotostat xleh ke? >.<

najihah sahami said...

eman!!hehe..stadi leklok..jgn malas2..pkir yg mana utama okey!!hehee

Eman said...

Siti Wardah ;
thanksss. semangat berkobar kobar wooo!
;DD

Eman said...

Rozuan Ismail ;
HAHA, mmg malu teramat sgt. aku tk suka kena marah kottt. damnnnn!!

Eman said...

Naddy ;
basuh nk pakai air tanah keh? HAHA, teringat cara basuh najis 3 jenis tu dalam Islam.

Eman said...

Mra Mastura ;
lecturer tu tknak buku fotostat, tggu buku dr senior pun tk dapat jek. beli jek la baru.
=D

Eman said...

Mish ;
thnx mish. mmg tgh hulukan mn yg utama. woahhh, makin matang lak rasa masuk tahun 2011 ni.

Shazmiey Abdurahman said...

duit pegi melancong ada, duit beli buku tadak.! hah! norm budak uitm.eheh..aku pun sama,tapi aku taklah kena mara pasal beli buku.slalu sebab pakai round neck g kelas. huk huk.

Eman said...

Sarepdol ;
wehh, time aku kena marah tu pun aku kena marah gak sbb pakai round neck! cehhhh! lagi sedass bidikan lecturer aku kena tepat dahi aku. bulleyesss!!!

Imam Muda said...

hehe..mst malu an..alah..sabar jek..ujian..heeee