Pages

January 13, 2011

off to Penang

\(z_^)/
Selamat Berpetanggg!

WOAH, aku sempat tido 1 jam 13 minit jek td lepas balik dari kelas. hampeh Famy! hampeh Arep! ampa tk nmpak ka aku tgh dok tidoq lena kat ataih?! sekoq gedik petik gitar bajet Jason Mraz pulekkkk. demmitttt!

petang ni balik Penangg. balik petang ni dapat laa rasa 3 malam tido kat rumah, tu pun kalau aku balik sampai hari Ahad. hehhhh. tapi aku balik Penang ni pun hanya nak amik kesempatan sebab Ahad kat kedah ni dapat cuti sempena Ulangtahun Sultan Kedah. heeeeeeeee. mati ah nak berganti kelas nnt hoyyyyy. tajuk research pun tk listing lagi. penceramah untuk program akademik lagi laa aku tk listing sekor pun. mintak mintak laa Naimah punya progress laju macam turbo Apollo 11. puhh-lishhhhhhh.

terpaksa balik Penang gak ni. nak ganti kad ATM Maybank, cari charger laptop, beli buku Act segala anak beranak tu lagi, nak buat spec baru *sakit bijik mata aku pakai lens hari hari. demmitt!*, nak tetttttt, nak tutttttt, blablablablaaa *hanya tuhan yg tahu* beratus ah duit aku habis. hehhhhh.

ohhh yaa, photo-shoot date dengan sang senget tk dilupa. AHAHHAA, dslr baru oww, bau kedai lagik! tunggu naa cheq balik. nnt kita snap snap snap macam monyet. SERIOUSLY! bolehh laa pasni blog aku warna warni lagik sikit dengan pic pic yang menyetannn. hehhhh.


pee/ass : fine! aku baru dapat SMS dari Naimah. dia pun balik jugakkkkkkk! balik Alor Setar! demmittt.

12 comments:

meaw said...

haaa?nak tuuuuuttttttttttttt,nak tettttttttttttttttt? kompom p date,HAHA.....aloh ciannya pakai lens..p buat spek naaaaaa,cop2?dslr sape?

Eman said...

Meaw ;
AHAHAHHAAHAAA!
jgn laa persoalkan bnd bnd cemmtu? sensentapppp oww! AHHAHA!

dslr sang senget. identiti tk bole di dedahh, nnt terpecah ketumbann lakkk.
MWAHAHAHHAA!

meaw said...

muahahahahhaha! meaw tau..meaw tau,dun weli,muahaha :D

Rozuan Ismail said...

wah!! DSLR baru beli ke,,model apa?

ZWAN SABRI said...

Hang perhubungan awam ek?

aiseyh, hang dah ada DSLR?
nanti bolehla tangkap gambaq aku banyak2..
hehe

nub said...

kasi pnjm aa.haha

Puteri Iqa Izyan said...

hua hua hua... banyaklah eman kne habeskan duit nih..
iqa pun sme. beli kasut lah.. ades.. :P

Eman said...

Rozuan Ismail ;
bukan dslr aku lol. dslr mmber, dia baru beli jek.
heeeeeeeee.
;DD

Eman said...

Zwan Sabri ;
yeapp, aku kena jd GRO lagikkk! demmit.
ehhh, bukan dslr aku ah, kwn aku yg baru beli. adeyhhhhh.

Eman said...

Nob ;
pinjam apa bro? HAHA, bolee boleee. kasi pajak pun boleee.
=p

Eman said...

Puteri Iqa Izyan ;
daa byj daa yan oii. ni pun daa settle beli sikit sikit daa. haihhhh.
:S

cikpia said...

aku balik jitra esok..... nak join bergambar ngan slr!!!!!!!!!!!! =)