Pages

January 12, 2011

tembak budak setan !

bebudak kat Amerika senang senang jek copek bapak depa punya pistol bawak pi sekolah pastu main tembak tembak budak yg depa tk suka kann? kann? kan best kalau bapak aku pun ada pistol simpan dalam laci kat rumah jugak. bole aku tembak budak yang suka menyetan kat mata aku. hehhhhh.

ada sorang gadis tu kat FB bukan main lagi def pic nk kontroversi nak panas nak hangitt. kecohh jek prong prang prong prangggg status FB dia update. sampai Home FB aku penuh list status dia jek. ni mmg Facebook-er yang tegar ketegaqqq! hehhhh. pastu kalau selisih jek jmp kat memana jek, diammm. diamm tunduk muka lari mcm tikus. motif? kat FB kencang jek, kat depan mata kecutt pulekkkk. haihhhh. aku tembak kang kott budak budak mcm ni. aku nk tegur pun terus tk jadi, matikan terus jek niat.

cik adikk, senyumm laa sikit. muka nak ketat nk mintak lempang pehal? HAHAA, aku bukan nak selak kain orang ah. cuma macam rimas yang melampau tengok umat hiphopkarat hipokrit. hehhhhh. yeaa, aku tembak budak hipokrit!

kalau dapat pistol 9mm kan best. bole main main tembak orang. heeeee. lama tk main tembak tembak orang kottt. haihhhhh. jadi kalau ampa ternampak aku pegang pistol tu cepat cepat ah angkat tangan keatas okee. aku pasti tk tembak dann terus peluk ampa. AHAHHAAAA!


pee/ass : macam best jek Taman Negara Pahang. CANOPY WALK TERPANJANG DI DUNIA (500M) weyyy!



15 comments:

fariehan ibrahim said...

adeh, siap nk tmbk tuu, haha! gns!
dia malu ngn incik iman lar tuuu, sbb tu tunduk. :PP

tomatokering :) said...

nak tembak eman ! kkekekeke

efa said...

waah2...nk tembak menembak plak huhu..sah2 la dya malu kt incik iman..sb tu sipu2 tertunduk tu kehkeh

ZWAN SABRI said...

Siapakah org itu?
curious nii..
hehe

Eman said...

Fariehan Ibrahim ;
HAHHAA, bess kot men tembak tembak. tp stakat ni main CS jek nk tembak org.

Eman said...

Cik Tomato ;
eyhh, nk tembak pehal lak? tk curi tomato pun kotttttt.

Eman said...

Efa ;
dia malu tk bersebab. ke sbb dy suka eman? HOHOHOOOO!

Eman said...

ZWAN SABRI ;
syhhhhhhh. tk leh bg taw ah wan.
=p

aibaks said...

ko nak ke? leh gak aku supply.. pistol pe mau? full auto ka semi auto?

misz sheyla said...

eheh...pompuan biasa la..emo lebih ckit...ngaaaa...jgn tembak saye/...

Eman said...

Aibaks ;
carik aku 9mm Beretta semi-auto.
MUAHAHHAAA!

Eman said...

Misz Sheyla ;
ni bukan kes emo emo, ni kes dynamoo daaa. HAHHAHA!

Shazmiey Abdurahman said...

pistol mainan aku ada..ko nak?? bole temak2 tapi tak mati.eheh.

Eman said...

Sarepdol ;
ciytttt. pistol air oke gak. letak air cabai biar pediyhhh tenyehh mata!

meaw said...

alamak eman,relax ouh . mungkin dia dah terpikat dengan eman,muahahhaha.....tahap mengenakan org dah mai ni,haha!