Pages

February 09, 2011

budak UiTM kebanyakan excited ke UiTM Shah Alam

hari ni takda kelas. yeaa, setiap rabu mmg selalu mcm ni takda kelas. bangun awal tadi kejap pegi kampus godek godek cuci mata jap pastu balek tido.

aku baru bangun tido. dengan cotact lens melekat kat mata lagik ni. 8 jam tido dengan lens masih kat mata. demmmitt! first time aku tido lame cemmni dengan lens tk bukak. bukak bukak mata jek kabur blurr mata aku. genyit genyit mata lebih dari 100 kali baru ah jelas mata ni. hehhhh.

cuma tadi aku lepas bangun tido, kabut jek aku pegi dobi amek baju semalam punya aku hantar. hehhhh. lupa ah nak amek sbb tido punya pasal. HOHO, esok maw ke SHAH ALAM. lawatan sempena subjek Local Government (LG). 3H2M kat sana stay kat Puncak Alam jek pun. selama 3H2M tu daa direncanakan untuk buat lawatan ke Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan pada hari jumaat pagi dan berikut petangnya ke MBSA (Majlis Bandaraya Shah Alam).

heeeeeeeeeeeee. lepas dari petang tu bole laa nak melewaqqq merata. depa kata nak pi Sunway. hehhh. aku pena pi sekali jek Sunway tu pi men bowling dengan sepupupupu aku dulu. hehhh. ni first time aku akan menginap dalam UiTM Shah Alam yang ramai yang nak sgt sgt nak belajar kat kampus induk tu. bukan sekadar first time menginap tapi first time nak masuk UiTM Shah Alam tu!  oke, aku mmg excited nak pegi sana. heeeeee. bukan aku jek okee, ramai lagi yang lain pun excited kot. ke aku jek yang excited ahh? hehhh, lantak-lah.

kalau ada sesapa yang nak ajak date nnt jumaat ptg tu email personal aku okee. MUAAHAHAHHAHAA! alaa, Shah Alam jek pun. nak gerak gerak kat situ kacang jek.
=p

pee/ass : Nadia Marcello tu belajar kat UiTM Shah Alam kan?


5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haip..nak berdating lak ye?

nurnatrah said...

stay kolej mana?
meh saya jemput bawak kompang meh.haha

Eman said...

LM ;
ehhh. mane de ah ummi. nak wat lawatan sambil belajar laaa. HAHAHAHAA!
=p

Eman said...

nurnatrah ;
stay Puncak Alam. tatw laa kolej mn. HOHO, tk pena sampai kesana pun ni. jemput laa kalau larat nak palu kompang tu.
;DD

nurnatrah said...

PUNCAK ALAM KE.
sy campus shah alam la.
jauh 2.hoho.xpe laa.
x dapat la jpe.kekekeke.