Pages

February 12, 2011

disangka kulit taugeh, rupanya lalat

okeee, yang tengah eksenn nak gusti tu taugeh. sebelah tu maskot taik cicak.

Inchik Eman disisi adinda Gucci.

Benda yang paling kotor ampa penah makan?
Jawapan 1
"lalat hidup terkapai kapai dalam air bandung ais dan teguk."

Jawapan 2
"ais krim conneto yang terjatuh yang ice cream tu kebawah pastu amek tiup tiup dan sambung jilat."

Jawapan 3
"kuew tiaw bersos lalat yang ingatkan kulit taugeh."

Jawapan 4
"air kencing sendiri time kecik kecik pegi medical check-up."


EEUWWWWWW!! gelimat gilak dengan jawapan jawapan depa ni. AHAHAHAHAA!
ni bukan jawapan aku okee. hehhhhh. kalau ampa pulak pena makan atau minum benda apa yang paling kotor ahh?


ni lagi sebatang sekor taugeh.

pee/ass : penjodoh bilangan untuk taugeh apa en?

10 comments:

sui nawi said...

ee...ada lalat dlm air.
jap nk pergi vomix ;x

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak pernah mkn 3 suap paprik yg tiba2 perasan ada byk lalat garing dlm tu..huwaaaaaaa

GieAa said...

aik..cm kenal je the main tajuk entry ni...hehehehhe...eiuwwww...x perlu lah didedahkan...huhu

tomato said...

yewww ! gelik2 !

Georgie Joseph said...

mamat tu akooo kenal doh! XD

Eman said...

sui nawi ;
uwarghhhh, lama tk nmpk sui. heheheee.

Eman said...

LM ;
eeeuwwwwwww!
pastu ummi samak tk org kedai tu ke ummi muntah balikk?
eeeuwwwwwwwww!

;S

Eman said...

GieAa ;
alaaaaaaa, bukan org laen tahu punn jihahh. AHAHHAHHAHA!

Eman said...

Georgie Joseph ;
nak kirim salam tk?
HAHHA, kirim salam sendiri laa en.
=p

Eman said...

tomato ;
amboi gelik sajaaaaaaaaaa.
;DD