Pages

February 06, 2011

semangat luntur dengan clorox maknya


baru baru ni aku menangis. hehhhh. percayalah bahawa Inchik Eman itu lelaki dan dia telah menangis yang betul betul menangis sangat teruk sampai hingus belemoihh kat hidung tk boleh nak benapas normal kot! AHAHHAHAAA!

hehhhh. percayalah perkataan yang keluar dari mulut aku sebelum aku menangis tu sangat sangat ikhlas. hehh. motif aku menangis? HAHAHAA, aku terpijak paku ah. demmittt! *assume jek laa aku pijak paku okee* 

bila cakap pasal nanges ni aku teringat time dulu dulu time aku dapat result SPM yang bapak gilo hancuss melecusss nak mampussss tuhh! hehhh. aku menangis gila babik teruk dalam bilik tk kuar bilik kottt. HAHA, semalaman aku nanges terkenangkan nasik yang dah jadi bubur dan bagai bunga dipijak tak berdiri tegak balik. hehhhhhh.

punah harapan tgk result SPM cemmtu weyhhh. *tk payah laa aku ckp brp aku dapat* semangat aku luntur macam kena bilas dengan clorox beli kat kedai maknya nuhh. demmitttt! tp bila semangat yang lembik cemmtu aku tk lama melayan sangat, aku terus bangkit macam bait bait lirik lagu "Tekad" by Hazami meracuni badan sexy aku ni. heeeeeeeee.


" Perjalanan kehidupan
Di kiri kanan dugaan Cabaran
Keseorangan menempuh ujian
Meneruskan perjuangan

Takdir Maha Esa
Restu ayah bonda
Mencapai cita-cita
Usah putus asa
Kelak kau berjaya
Membela nasibmu
Masamu kan tiba

Keimanan keyakinan
Sinar cahaya penunjuk haluan
Walaupun payah kau harus tabah
Demi mencapai segala impian.
                            "

jadi kalau ampa ampa rasa mcm semangat tkda tu pi la try dengar layan lagu TEKAD ni okee. tk pun pi amik wuduk ke bagi rilex. tk pun ampa try kentut banyak banyakkk. HAHAAAA! dari ampa dok tension tahan kentut tu baek ampa main lepas jek. stress kot tahan kentut tu. demmittttt!!



7 comments:

tomatokering :) said...

ceq pon penah terpijak paku dulu . nangis tak henti2 kot..huhu

ehh nmpk eman hupdate je ceq tros bukak tau ! lame tak nmpak eman.. :)

Georgie Joseph said...

mcm kisah saya.spm la zaman kejatuahn yang tidak boleh ditrima.disebabkan benda2 'monyet',study pun terganggu.tapi bezanya, saya x nanges jerla. ;p

Georgie Joseph said...

mcm kisah saya.spm la zaman kejatuahn yang tidak boleh ditrima.disebabkan benda2 'monyet',study pun terganggu.tapi bezanya, saya x nanges jerla. ;p

Eman said...

tomatokering ;
tu laa mood berblogging lesap lesup mn ntah. HAHA, ditambah dengan bz lately ni. haihhhh..

tp ni daa mula semnagat balek daa lps daa cashout duit!
;DD

Eman said...

Georgie Joseph ;
tp skrg daa kat IPTA, SPM daa tk ingat pun kann. fokus yg sekaranggg!!
=D

FariehanIbrahim [LBC] said...

yaaa, ku jua penah merasai terpijak paku. tak enak sgt punnnn kn, hehe! xD

masa lalu biarkan berlalu,
masa depan ada lgi. ^^,
chayok incik eman!

srikandi cinta said...

u dapat berapa sampai nanges tuh??