Pages

February 06, 2011

ter-cash out duit Nuffnang

jam detik nk masuk pukul lima pagi. tetingkap chrome aku terbukak empat; gmail, Facebook, blog dan tingkap drafting entry ni.

baru jek lepas update player Songbird. baru jugak lepas defrag hardisk laptop. tunggu punyaa tunggu abes berbelas kali dok ulang lagu "Years From Now" by Aizat Amdan. serioiusly aku kemaruk lagu lagu Aizat sekarang. tolonglah hentikan ketagihan musik aku ni. assignment aku tk abes lagi woyhhh! demmitttt!

dengan projek ETR aku tak gerak lagi nuhh. mati laa esok ni aku balik Merbok. tadi baru siap packing barang barang nak balik Merbok, balik rumah sewa der. cuti CNY pun daa abes. legaa gak dapat jugak bercuti seminggu ni memang aku manfaat sehabis mungkin, tgk laa mn ada aku update blog pun. hehhh. tk sempat laa walaupun internet di hujung jari dan sgt sgt laju tapi panggilan cuti aku merayap rayap lagi kuat yang amat! SERIOUSLY! hampir lima hari aku tk melekat kat rumah! kemana? haaaaaaaaaaaaaaaaaa, itu yang kita tk tau. hehhhh.

Inchik Eman tolong-lah kembali berblogging plis. BE Nuffnang pun daa tk rajen melekat ni. haihhh.. btw, aku daa cashout duit! heeeeeeeeee. boleh tahan gak jumlah duit 4 bulan dgn Nuffnang. org kata lepas sebulan baru cheque tu sampai rumah kan. elok laa tu sampai bulan depan. duit PTPTN aku pun tk banyak daa lagi ni nak hidup. phewwwwwwwww... AZAB!
:D


pee/ass : minggu depan nk ke Shah Alam sempena lawatan aku ke DBKL untuk subjek Local Government.


11 comments:

Cik Ungu Violet said...

wah, mesti masyuk ni cash out. heeee :)

FH said...

lagu aizat amdan best kan.. haha

Farhan Zulhusmi said...

duit.....duit...bila nak bahagi dua nie??hehehe

Lelaki Ini said...

nak sikit!

.:: Zul ::. said...

ok,aku sngt2 jeles bla tngok org dpt cashout duit nuff.sangatsangat jeles.haha!

Eman said...

Cik Ungu Violet ;
lepas laa jugak nak buat duit muka Inspira sebijik. HAHHA, syukur jek brp yg dapat. biasa biasa jek student.

;DD

Eman said...

FH ;
bess gilak! aku suka gila ngn lagu SUNGAI LUI.
=)

Eman said...

Farhan Zulhusmi ;
amboii, cek pun tk sampai lg daa mintk bahagi pulekkkkkkks. ape kess nyah? HAHAHAHAA!

Eman said...

Lelaki Ini ;
alaaaa, ko daa byk kali cashout kott. bg laa aku merasa pulakkkk. heeeee.
=D

Eman said...

Zul ;
AHAHHAHAHAA!
jeles tkpe lg, jgn dengki wat bomoh lak
=p

srikandi cinta said...

hey, mcm mana nak kasi duit masuk ikut nuffnag ekk?? i'm still new.. kasi la tips cket.. i punye iklan ade papar. tapi, sesen pun x masok.. apa kehel nih??