Pages

March 28, 2011

Allah panjangkan umur Cik GKSB

semalam merupakan hari jadi Cik GKSB (Gadis Kampung Separa Bandar) ataupun nama sebenarnya Wan Nur Hanis Azman, orang kuat Kami Blogger Utagha (KBU). entah umur daa nginjak keberapa laa Cik GK nih en. ada sesapa yang taw dak? mai dedah sat bagi tau kat aku. heeeee.

banyak hadiah Cik GK dapat nohh. HUHU, tp memang sweet ah sebab sehari selepas gathering tu jek daa birthday Cik GK. time kat Tg. Asam tu banyak kali daa ayaq mata dia tumpah. sayu jek aku tengok. bagi tisu segulung tamau pulakk. kuat keja Cik GK nih. kalau bukan dia yang bersungguh sungguh ditambah dengan beberapa blogger yang turut sama mengembleng tenaga memang tak jalan laa program sabtu lepas.

GKSB cover teriak !
dari mula mula pilih tarikh, kemudian kepada design baju, tempah+deliver pos laju, design batch button, design banner lahh, goodies bag, dan macam macam lagi lah. tk taw laa sapa yang ditugaskan untuk itu untuk ini. sebab ramai gila blogger yang bagi komitmen yang tinggi dan sangat sangat bersungguh nak jayakan segala bentuk rancangan terlaksana tengahari sabtu tu. amazing gila! aku tergamam kott dengan segala persiapan. SERIOUSLY! SUMPAH!

memang amazing race ah Cik GK nih, pastu ada pulekss kes prank prank apa tak taw malam sebelum pi gathering tu. sian Cik GK dok tension tahan perasaan. HAHA, sampai ada yang panggil dia Gadis Kampung Se Bek (GKSB)! Muahahhahhaa! *sori tumpang gelak sbb memang lawokk*
pelawokpelawokpelawok

eman secara peribadi nak cakap terima kasih sangat sangat kepada Cik GK and the geng yang sentiasa tabah dalam handle event gathering sabtu lepas. TANJUNG ASAM memang gamat gilaa! walaupun sedikit sebanyak cuaca hujan tu daa membantutkan beberapa planning yang sepatutnya akan lebih meriah dan happening. tapi dah hujan kannn. redho. harap cik GK terus lagi memberi komitmen yang EVEREST dalam mengerakkan KBU ni okehh! sekarang ni daa makin rajin masuk FB KBU. notification toksah dok cakap laaa. phewwwwwwwwwwww.....


pee/ass : seluar bunga bunga kalew kalew aku simpan dalam beg jek sabtu lepas.
=)


16 comments:

AdiSuda said...

ahahaha..bawak juga na suaq tuhh..hujan pny psai..klu tak dah lma pakai kn...ahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ada dagu berlapis di situu eeeuwww...

xda ka pic yg lagi comey???

hahahaha.....


apa2 pon TQ gak eman sebab sudi mai n menjayakan gath ni..

thanks pada semua yg terlibat

Eman said...

Adi Suda ;
memang bawak! sunggoh sunggoh aku plan nk mandi laut time tuh. haihhhhhh.
=(

Eman said...

GKSB ;
HAHA, ada pic lain tp burok sgt aihhh nk upload masuk.
AHAHHAHHAHAA!
;DD

tomato said...

hahahaah ! eman jahat ! kesian cik GK !! miahahhaha

♥yaya budak suka embun♥ said...

bez nya..hihi
kalau la leh ada ngan ampa suma sabtu lemas..mesti bez leh jmpa geng2 KBU T_T

aDisH.sHidA said...

eman..akak tak puas sebab sat sgt dengan adik2 kBU..akan lagi puas kalau leh main pasir di tepi laut tu

Eman said...

Tomato ;
mn daa jahat ah.
HAHAHAHAAA!
=p

Eman said...

Yaya Budak Suka Embun ;
memang serious rugi tak join!
HEHE, next time mesti join okehh.
;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

mesti bestkan...sory kakD tak dpt join...bz sikit...

Eman said...

Adish Shida ;
sempat tankap gmbaq ngn pasiaq jek kak shida. kira okee laa tu. HEHE, cuaca tk mengizinkan. redho.
=)

Eman said...

Ladyzul ;
tkpaa laa kak d len masa jumpa lagi. nnt kalau depa wat gath lg join naa.
;D

nora amila ghazali said...

alolololo comeinya muka cheq gksb..

anies anessa said...

alolo...comeynyer...

angah said...

hahahhaha tagisan di tanjung asam GKSB=gadis kuat se bek..hahahah
mmg kena la pada nama dya 2 kan..owner kuat se bek nama pow kuat se bek..hahaha

cikpia said...

macam menarik!!! ceciter ceciter!!