Pages

March 25, 2011

baju KBU daa dapat !

semalam lepas dari balik dari Merbok. sesampai jek Penang terus calling calling Cik GKSB. time tu Cik GKSB ataih moto dari Sungai Dua. HAHAHAA, dalam dok ataih moto pun pulun angkat phone tu nak bagi direction kat Eman nohh Cik GKSB. heeeeeeee.
;D

Alhamdullilah tk susah pun nk cari blok hostel Cik GKSB kat USM nuhh. dalam dok renyai renyai hujan tu jumpa laa Cik GKSB kat Desasiswa Cahaya Gemilang. dapat jek baju KBU dan barter cash dengan Cik GKSB, dia tanya pi tak Gathering KBU sabtu nih. aku pun macam tk sure nak kata pi ka tak. cakap kat Cik GKSB, tak sure lagi.

tapi hari nih aku daa sure daa!

AKU JOIN GATHERING KBU !

tak sabaq nak serlum pakai baju KBU baru tu woooo. heeeeeee. jumpa kat sana oke ramai ramai kat Tanjung Asam sabtu nih!


8 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

opkos kena angkat hehehe....

baru cm teror sket bawa motor smbil ckp tepon hahaha..

orait jumpa di sana

=)

SuTeRa said...

wah best nyer...npe daku xdpt lagi baju ni ha...

Puteri Iqa Izyan said...

wahh..siap ade baju lagik..
hebat lah :)

nur ikhyar dee said...

nak jugakkkk t-shirt tu....
huhuhu

Eman said...

GKSB ;
teror laa sgt cemmtu.
kita tgk esok sapa lagi teror.
MUAHAHAHHA!

Eman said...

Sutera ;
esok esok lepas gathering abes dapat ah tu.
Cik GK tengah bz tu.

Eman said...

Puteri Iqa Izyan ;
haaaa, semangat kann blogger belah utara nih?
mcm mn geng belah terengganu nuhh??
;)

Eman said...

nur ikhyar dee ;
pi tempah kat Cik GK.
cepatt! sementara stok maseh adaaaa.
;D