Pages

March 09, 2011

bukan merajuk okee.

Assalammualaikum.

lama tk bercerita kat sini kan. lebih tiga minggu tk update entry. bukan malas, bukan tk ada idea cuma tk ada kelapangan dan jiwa nak menulis pulak kebelakangan ni. haihhhhh. kemana menghilang tk tau ah jiwa penulisan melankolot aku nih. macam mana nak amik degree journalism ah nnt kalau cepat hilang ghairah nak menulis. heeeeee. mampu keh nk amik MASCOM Journalism nnt?
;)

lama tk bercerita bukan sebab merajuk. cuma bila kat pertengahan semester nih laa sibuk nak submit assignment, sibuk dengan test paper itu ini, sibuk quiz itu ini. alaaa, standart laa student kott. apa nk merungut kann. kalau daa nama pun students kena laa berlagak macam student, tk kan nk berlagak penari ballet macam Nina Sayers. (SERIOUSLY, film Black Swan zess zilerrrr!!) kalau sebabkan studi, aku sanggup jek ketepikan blogging, ketepikan chinta pedihh, ketepikan chinta lembu, ketepikan makan minum. hehhhhh. aku daa makin kerempeng ahh, SERIOUS! haihhhhhh. daa lebih dari 4 orang daa tegur cakap aku kurus. motif? depa dok peluk aku ka sampai tau ukur lilit pinggang aku?! hehhhhhhh.
=p

heeeeeee. tapi itu bukan bermakna aku nk senyap tk minat atau keghairahan aku blogging daa mati oke. TAK PENAH! apatah lagi lepas daa cash out Nuffnang dan cek HSBC tu sekarang daa pun kat tangan aku. bila nak pi cash tak tau ah. dokter help me!! heeeeeeeee. ampa ingat senang senang aku nk lepas blog aku yang lawa ni cemmtu jek lepas daa dapat duit dari Nuffnang. hehhhhh. aku tamak dan aku nk lebih dari RM##9.44 pasni untuk second cash out aku nnt. hmmm, bajet utk shopping raya rasa sempat kottt. heeeeeeeeeeee.
;DD
okee, bukan headset aku invi ke apo okee. ni time ni tk beli lagik. hehhhhh =.="


ohh, lagi satu sebab aku daa makin excited nak nk blogging balik adalah sebab aku daa ada headset baru owww. bau kedai lagi owww. syokk oww blogging sambil pasang lagu Ke$ha oww. AHAHAHAHHAAA!



8 comments:

Farhan Zulhusmi said...

lama erk xupdate...ngt dah xnak tgk dunia blog..hehehe

najihah sahami said...

waaa..rindu ngn inchek aiman..haha....selamat kembali aktif eh..jgn hangat2 tahik ayam je...cepuk kang..hahhaa..

Eman said...

Farhan Zulhilmi ;
mn ada sampai tanak tgk dunia blog. ada jek tp jd pemerhati jek time senyap tu. heeeeeeeeeeeeeee.
;)

Eman said...

Mish;
nk hangat hangta taik black swan bulehh? AHAHAHHAHHAA!
rindu mish dan yg lain jugak.
=(

Muslimah Optimis said...

dia nak habaq dia beli henpon baru rupanya.......hoho

nuyuEna said...

suke r nengok pic angguk2 pale tuh..haha

Eman said...

Muslimah Optimis ;
HAHHHAHAAA! headphone laaa bukan henponn!!!
=p

Eman said...

Nuyu Ena ;
nape lak sukerrrr? pelikssssssssss.
;D