Pages

March 11, 2011

Fizz Fairuz persendakan tsunami Jepun


Dalam orang sibuk sibuk risau pasal rakyat Malaysia kat Jepun tu pun sempat lagi dia ni melawak bodoh. dia ingat Doraemon tu bole buat apa ntah. AHAHHAHA! mesti kaki tengok catoon ah Fizz Fairuz ni. sampai kecemasan pasal tsunami Jepun pun jadi bahan.


tengok ah orang lain tegur dia pastu cakap "wat ever" pulekssssss. cam bapok.
hehhhhhhhh.
=.="

aku ada jumpa blogger student dari Malaysia yang tengah update stori pasal keadaan embassy Malaysia dekat Jepun tu. blogger ckynwan.

semoga semua selamat okee ckynwan!

pee/ass : aku pun tk tau kenapa aku excited dgn tsunami jepun ni.

12 comments:

najihah sahami said...

ilek la man. mish ley nampak eman cam bersungguh giler sal tsunami. hari ni penuh ngn entri tsunami je.hehe..ok la tu. nmpak cam cakna sikit kan..
:P

Georgie Joseph said...

God bless. Dia xpnah kena so dia takan ambik serius.

Nadhirah-chan said...

erk ? memandai dia jer . ce kalau ahli keluarga dia yang terlibat dalam bencana tu , marah tak kalau orang main-main . huh . artis ape macam ni =='

NisaAdnan said...

ntah pape je fizz fairuz tu. nak melawok la kunun

Eman said...

Mish ;
HUHU, daa lega daa ah mish. bukan apa risau gak kalau tsunami tu sampai ke M'sia. risau adik kat terengganu tu. haihhhhhh.

Eman said...

Jojie ;
tu ah. celupar gile kott mulut dia ni. apaa daaaaaaa!

Eman said...

Nadhirah-chan ;
tu ahh. artis mmg pandai jek ckp. tp IQ dowg tk pakai kot. haihhhhhh.

Eman said...

Nisa Adnan ;
melawokkk jek kje.
plawok-plawok-plawok-plawok-plawok-plawok.
;DD

aima in luv said...

semoga semua rakyat malaysia dalam keadaan yg selamat..

Eman said...

Aima In Luv ;
Insyaa-Allah..
;)

Wanie Aziz said...

huhu..nthpape je fidz.=(

tenangsudey said...

Fizz Fairuz, Berita Harian, Rosmah kurang sensitif Tsunami Jepun