Pages

March 09, 2011

pole gayut tu kuat macam spinal chord saya

ampa penah tk jatuh dari tingkat 6? penah tk? okeee, aku tk penah. kalau penah mungkin aku tkda kesempatan nk tanya soalan bodoh ni kan. AHAHAHHAAA! yelaaa, silap silap Mungkar & Nangkir yg tanya aku soalan yg sama kat aku. hehhhhhhhh.

ahad lepas terselah kebodohan aku menge'testing' main gayut gayut lifting pole ke apo benda alah aku tk taw laa nama dia. memula tu memang ah aku main lift lift badan jek naik turun naik turun. lepas 4-5 kali pastu aku tetiba rasa macam kat hall Olympic gimnastik artistik puleksssssss. SERIOUSLY! pastu feeling feeling laa nak buat pusing artistik. hmmmmmm....nak cakap susa pulak nnt ampa tk paham.

ni aku siap wat animated gif (Graphics Interchange Format) kat ampa nak bagi gambaran yang lagi jelas kat ampa. (HEHE, baru pandai wat .gif lorhh. hiksss.)
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
pole tu tetiba tk melekat kat pintu. demmmmitttt!!!!! okee, aku tk boleh bernafas dalam 40 saat cemmtu pas terhempap kat atas SIMEN! SIMEN OKEHHH!! Ya Allah, tuhan jek yg tawu sakit pedih belakang badan aku. rasa macam spinal chord patah dua okehh! tengkok aku rasa macam daa tk sambung dengan kepala jek rasa. jatuh ke lantai tu jarak dalam 1.2 meter kottt! dengan berat aku 53kg nih. haaaaa, ampa pandai fizik kann, kira laa berapa laju impak dia. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. (aku bodoh)


makkkkkkkkkkkkk, sakittttttttttttttttt!!


aku terbaring kejap kat lantai simen tu dalam seminit dua cemmtu dengan suasana hingar bingar dengan teriakan teriakan housemate yang gila bapak gelak macam $*^&^(*(&^ kat aku time tu weyhhhh!!! demmitttt!

hehhhhh. pastu angkat jugak aku ke katil. sorang angkat kaki, sorang angkat tangan. macam mayat. hehhhhh. aku SUMPAH SAKIT! aku tanak main daa benda pole bodoh tu lagik! demmittttt!!! bodoh ah aku pi main benda tu. demmittt! demmittt!

pee/ass : fine, aku kuat. lepas 2-3 hari daa elok tk rasa sakit urat apa pun langsungggg! AMAZING RACE tk?


15 comments:

najihah sahami said...

haha..dan2 ngaku kuat..adehh..apela eman ni..xabih demmit die...lain kali gayut la lagi..hahha

najihah sahami said...

haha..dan2 ngaku kuat..adehh..apela eman ni..xabih demmit die...lain kali gayut la lagi..hahha

brader kemal said...

sila cuba lagi.. pesen kental mesti ade kat setiap jejaka.. kehkehkeh

Syat0za said...

wakakaka :D agak sakit la camtu xD len kali buat lagi ek! haha

Zaidah said...

bleh tergeliat tulang belakang aku...

Eman said...

Mish;
mmg kuat pun ah mish. tk caye mai ah tengok. ngeeeeeeeeeeee.
;)

Eman said...

brader kemal ;
apsal nama ko pelik? HEHEE, tanak ah wat bnd ni lg. kalo nk buat pun kena make sure pole tu melekat kuat.
zzzzzzzzzzzzzzzzz.

Eman said...

Zai ;
pehal sume orgg asek suro aku wat lagik? demmmitttt! grrrrrrr!!

Eman said...

Zaidah ;
tu nasib baik blkg yg jatuh dulu. kalau kepala yg hentam dulu?
=S

diana said...

tu la..
dok diam2 tak boleh ka??
buaih!!

hehhehe

niniey_nOty said...

nini pon nak try laa jugak kat bilik. heeh

RIAN said...

jatuh tak sempat nak landing la ni.
kesiann. ^_^

tulang kuat xpe xkan retak.

Eman said...

Diana ;
bukan tk bole dok dendiam. tp tk sangka benda tu tk kuat melekat.
=S

Eman said...

Niniey Noty ;
jgn try kalo tulang tk kuat owww.
HOHOHHOOO!

Eman said...

RIAN ;
bukan tk sempat nk landing. tk sempat nk musing pun lg daa terhempap ke lantai. tu ahh nasib baek kuat!
;DD