Pages

March 25, 2011

saya tak tahu apa benda tu-lah !

Alhamdullilah Malaysia tk kena tempias bencana alam kat Jepun tu.
2-3 hari banyak khabar berita baik aku terima. hehhh. nk cerita semua kang cemuih pulak. baik aku sambung cerita pengalaman aku time first time akhil baligh.

ini kisah masa aku umur 11 tahun dan time tu aku darjah 5. dan ini kisah continuation dari cerita ini.

yeaa, time tu aku baru nak jadi remaja atau pun lebih sinonim orang panggil "teenagers". yelaa, angka 11 tu pun daa tunjuk yang time tu baru nak masuk remaja belasan tahun. time masuk umur 11 tahun aku ingat lagi dalam kelas time sekolah rendah dulu, semua dok tunggu tarikh birthday konon seronok gilaa lah bila masuk umur 11. padahal bercinta time tu pun pakai surat warna warni tabur bedak wangi kott. heeeeeee.
;D

time umur 11 tahun tu jugak adalah fasa aku nak bermatang-matangan dengan diri aku. heeeee. otometik kot kalau benda tu. okeee, matang untuk budak lelaki adalah dimana depa mula menunjukkan perubahan pada suara, halkum di tengkok dan bidang badan makin lebar. yekehh? hehhhh.

tapi yang paling mustahak adalah budak lelaki tu dapat mimpi basah yang memang memang basah okee.
pheewwwwwwwwww...

tetapi di dalam kes aku, aku matang dalam keadaan yang diluar mimpi. SERIOUSLY aku tk sedar. time aku tengah . . . .

aku tanak komen banyak okee. hehhhhh. time tu perasaan gatai memuncak. perasaan nak tahu memang tinggi tak boleh lawan ombak badai gelora tsunami pun, SERIOUSLY! yelaaa, time aku mana taw kewujudan CD blue kehh, porno kehh, Playboy kehhh. yang aku taw filem JAMES BOND memang lucah!

ya, benda tu terjadi part scene James Bond dalam klinik dengan dokter pompuan. aku tak taw okeee!! SERIOUSLY! aku tak tahu benda apa tu. tengok tengok daa terkeluar.
demmittttt!


=|

pee/ass : POMPUAN JANGAN KOMENT !

14 comments:

hana said...

x tau nk komen...
huaahahah

MOHD HAFIZI NOR SALIN said...

is it good or bad experience????

Syat0za said...

waaaaaaaaaaa =O HAHAHAH! adehh, segan cek bila nk update entry camni..huhu

anies anessa said...

tak komen....tak komen...

angah said...

hahhaa

CikTomyam said...

hahaha cayalah..
semua daq laki kalau cmm nie normal lah kan..
nice adik =)

(: gebangkembang :) said...

bhuwahahaha ! ^^

Eman said...

Hana ;
erkkk, jgn komenttt!!
=|

Eman said...

MOHD HAFIZI NOR SALIN ;
its a remarkable experience!
AHAHHAHHAHAAA!
;DD

Eman said...

Syatoza ;
zai, jgn ah segannn. adeyhhhh, aku apasai tk segan tk taw.
=S

Eman said...

Anies Anessa ;
ahhhh, tidakkkkkkk!!
kenapa popmpuan koment jugakkkk.
grrrr!!

=p

Eman said...

Angah ;
AHAHHAHAHHAHAHAHAHA!
;)

Eman said...

Cik Tomyam ;
ape yg nice adik?
=S

Eman said...

Gebang Kembang ;
okeee, anda sekadar gelak.
FINE!
;)