Pages

March 21, 2011

surat cinta dari Nuffnang !

Weeee-hooooooooooooo!!

setelah sebulan menunggu ketibaan layangan surat cinta, akhirnya sampai jugak surat cinta kasih sayang dari Miss Nuffnang. HAHA, miss laa daa aku laki kan. tak kan nak Inchik jugekkkkk. hehhhhh.

tadaaaaaaaaaaaa!
1st cheque !
heeeeeeee. tanak cakap banyak laa. kang aku ternampak bongkak pulak. padahal memang gila excited ah sebab ni first time aku dapat cash out duit Nuffnang owww. memang sejarah kehidupan aku kottt. heeeeee. jumlah yang aku dapat tu terkumpul selama 3-4 bulan aku pakai Nuffnang. jadi conggak conggak boleh laa tahan dengan blog aku yang trafiknya macam siput jek kadang kadang.

Alhamdullilah, sekarang dengan berbekal 4 BE tengah hangat berkempen harap harap boleh dapat pulangan yang baik untuk duit raya nanti. heeeeee. akaun Nuff aku daa jadi 00.00 balik. kita mula dari mula balik!
;)

pee/ass : aku nk kongsi tips aku dapat BE nih disini.


8 comments:

Nadhirah-chan said...

pehh inchik eman , cayalah . jom kite share duit nuffnang ? encik nuff saya kedekut tanak bagi duit , huh =='

FariehanIbrahim [LBC] said...

pergh! thniah2!
share kt sni sket...hehe! ^^

Eman said...

Nadhirah-Chan ;
alorhhh, nk share cemmne? HAHA, lg pun sikit jek mn bole share ah. share ngan org tersayang jek.
MUEHEHHEHHEE!!
;D

Eman said...

Fariehan Ibrahim ;
heeee. mekasehh.
semua pakat nk share tk merasa laaa.
=S

asphaq said...

HEBAT!!!

najihah sahami said...

hahaa..mish pun dapat awal bulan ritu eman...hehe...meh banje meh...

Lik said...

kongsi dgn aku skg!

putERi-kAtEk said...

waaaaaaaaaaaaaa jeles lah!!!! nak jugak awk