Pages

April 22, 2011

awek KFC panggil aku abang ? wadehell ?

ini kes plat nombor giliran KFC daa kena curik ah ni. cisss!

cer tengok. cer tengok memo yang kena tempek tempel tempel sebelah pinggan Snack Plate itewwww. yes, and ohhhh yes! dia panggil aku abang.


ABG pakai baju kelabu. baju dia tulis 'CHANGE' "


wadehell ? HAHA, bukan aku nak marah dia panggil aku abang oke. tak pun. ehh ehhh, selama ni ada ke yang akan melenting macam keling kalau orang panggil dia abang? yes, and ohhh yes. memang ada oke. PERCAYA-lahhhhhh~ *tarik forseto macam siti*

tapi aku rilex rilex jek laa orang nk panggil aku abang ke akak ke atok ke baby ke kannnnnnnnn. upsssss!! heeeee, TAPI TAPI bukan ke sweet panggil orang yang tua dari kita, kita gelarkan dia dengan Abang @ Kakak.

bukan apa, sebagai tanda hormat jek. yela, melayu kan terkenal dengan adab sopan santun. jadi elok laa pertahankan kannn. dan kalau kita nak mintak tolong dari depa yang lagi tua dari kita ni bukan ke lagi manis panggil depa macam tu. heeeeeee. yes, and ohhh yes. aku sebenarnya geli ketiak nak panggil lelaki lelaki yang tua dari aku abang. tapi kalau jarak usia lebih dari 5 tahun dan ke-atas takpo kotttt. kotttt. SEKALI LAGI, kottttttttttttt. hehhhh.

yes, and ohhh yes. awek awekkss puh-lishhhh laa panggil aku abang. HAHHAA, okee, ini gedik. tadi Onie Oh-nana panggil aku abe. buleh puleksss panggil aku abe abe. perasan mek kelate pulop daa dior nih. hehhhh. TAPI tkpo nasib baik aku suka. MUAHAHHAHAAA!!

kalau ampa orang panggil ampa abang/akak marah dak? aku rilex jaaa.


pee/ass : geli couple yang panggilan sesama sendiri "papa-mama" *muntah tutup hidung*


29 comments:

azwa amani said...

huhuhuh...lawak pulak letak memo kat situ...kot ye pun nak bagi....buang dulu ar memo tuuu

meaw said...

miahahahaha,suka? buleh panggae g ni....tapi kalau onie pon geli duk panggae papa mama...eeeeuuuwwww :P


p/s: abe eman :P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak tumpang muntah juga kapel yg panggil papa-mama..


uwwweeekkksss

cik ciput said...

hai ABG emannnnnnnnn..hahahhaha

Afir said...

ok aku nk gelak baca post ni, tpi ko nyer tajuk cam marah..ahhahahha..kompius..
suke ke tak org pggl ko aabg?

Rozuan Ismail said...

papa makan KFC ke tadi *gediks giler..

haha

najihah sahami said...

hai abg eman!!kah2....padahal adik kot...adoi...nasib la abg baju kelabu...

erk..eman. perlu ke muntah smpai tutup hidung?adoi!

Miss Are-In Rafaaeell said...

geli gak bila orang yg bercintan cintun ni dok panggil papa-mama..

bajetnyewwwwwwww~
eiuuuuwwwww~

Hal laki bini ampa tak yah nak ceghiter kat wall lah..
wall fb ke..
wall blog ke..
Frenster ke..

Bajetnyewwwwww~
Macam ampa jer yang bercintan cintun..
Bila clash..
Kutuk masing-masing macam WTF~
Aishh!!!

Nina Azriff said...

lagi paling geli dengan couple panggil papa mama yucckkss!!

| cik azeya | said...

comel pe papa-mama,

tp bukan aku la yg panggil.
org jiran sebelah.

Mra Mastura said...

haha asal la dy xcabut memo tu dlu =P hye abang~ eh.. x adik eman :))

noraliza said...

selamat petang abg eman..ngeh3

izyan ismail said...

bang bang. blanja kfc bang. MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :DD

Errarirurerow said...

kalau laki bini takpa la papamama kan kan. heeeeeeeeeeeeeee ;)

Inchik Eman said...

Azwa Amani ;
tu ahh. ampeh laa org yg tukang anta makan tu. tkde self-esteem kot.
ehh ehhh silap.
:p

Inchik Eman said...

Meaw ;
euwwwwww. geli kan org dok pnggil papa-mama nih. loya jek anak tekak.
=S

amboi gatai nmpk onie nih. cepuk kot.
AHHAHHAHAHHAAA!
;DD

Inchik Eman said...

Cik GKSB ;
amboi mai muntah lap balik okehhh!!
;)

Inchik Eman said...

Cik Ciput ;
hyee ciput cedottttttt. nk masak lemak plis.
=P

Inchik Eman said...

Afir ;
AHHAHAA, aku suke gadis gadis jek pnggil. jd kesimpulan nya aku SUKA laaa.
;DD

Inchik Eman said...

Rozuan Ismail ;
weyhhh, aku nk muntah ijaoww weyhhh.
demmmm u!!
AHAHHAHAA!

Inchik Eman said...

Mish ;
gedik sukenyee mish nih. bluwekkkk!
HAHA, perlu laa mish nk tutup hidung sbb muntah tu busuk durian.
=S

Inchik Eman said...

Miss Are-In Rafaaeell ;
AHAHHAA, ni mesti admirer Anwar Hadi nih.
euwwwwwwwwwwww!

HAHA, mmmg gelikan tgk sampai ke dalam FB pun nk kecoh. bikin panas ah. bek kawin jek ah tayah nk tayang sgt kt orang lain. annoying! hehhhh.
>,<

Inchik Eman said...

Nina Azriff ;
bukan takat geli jek, ni bole sampai tahap luruh bulu ketiak jek geli nk dengar.
;DD

Inchik Eman said...

Cik Azeya ;
ecehhhhhh, tanak ngaku pulak ah tu en.
bluwekkkkkkk!
=P

Inchik Eman said...

Mra Mastura ;
sj ah tu nk ngorat sy si tukang antar mkn tu. heeeeee. ye akak mira, nk plyingkick ke?
=P

Inchik Eman said...

Noraliza ;
erkkk, malam adik liza.
ehhh ehhh, nk ngorat ke nih?
cheq malu laaa.
;)

Inchik Eman said...

Izyan Ismail ;
HAHAA, bat=ru jek ni balik dr KFC td studi sana. duit daa pokai beli sepinggan Snake Plate.
=P

Inchik Eman said...

Errarirurerow ;
laki bini skrg pun tak pakai papa-mama sgt. pnggil baba-mommy jek kot.
heeeeeeeeeeeee.
;DD

Opah Kentang said...

tak penah jumpe ke ep c letak memo macam tu.
hehehe..

Ape2 pun oke la ade orang panggil abg ke akak ke..

tunjuk rase hormat kan.
Kalau oi oi kang..
tak pasal2 angin satu badan..hehehe