Pages

April 19, 2011

beku-kan blog sekejap


MAAF.
SAYA KENA KENA DAN KENA TANGGUH KEJAP DUNIA BLOG INI.

Jangan lupa untuk join kontes PERADUAN MEWARNA dan kepada GENG KBU jangan lupa join GIVEAWAY. tak rasa nak tutup lagi GIVEAWAY tu. tk sempat sangat nk promote kedua dua event tu. tp sambutan tk kurang hebat jugak. 

lepas exam ni akan dipromote gerak gempur habis habisan.

ohh, terima kasih kepada COCOCHIP CUPCAKES dan PAYUNG BOTOL.
;DD

MAINTAIN POINTER WEYHHHH !!

kepada yang tengah menduduki final exam tu jugak, BEST OF LUCK!
;)



9 comments:

najihah sahami said...

waaa..siap bekukan tu..hahahaa.....xpe2.buat la paper yg patut. bia merana sekarang jangan merana kemudian hari..

:)

Khuzrin Kamarudin said...

best of luck bro...

Shafinaz Aznan said...

baru nak start paper ke yaw ? aku tinggal lagi dua ni! then malaysiaaaaa lah , so in two days nak join contest cupacakeee . tee hee

JuAn NaSir said...

Doa yang terbaik tu ang encik eman! Chayok2!

Miz Novexx said...

gud luck inchik eman....

aTeN i_nur said...

good luck senior..
nnti abes final smbg berbloging..
rse nye sy pon kene bekukn blog ni jap..:)

Anonymous said...

rinduuu kott. heh

Chybee said...

good luck!
blog blog juga, tp study jgn lupe :D

Chybee said...

good luck!
blog blog juga, tp study jgn lupe :D