Pages

April 25, 2011

dinding rumah aku cantik macam Taj Mahal

baru tadi tengah hari abes satu lagi paper exam, paper ETR. preparation utk paper ETR hanya kurang dari 24 jam dari previous paper petang semalam. mata sembab. mata panda. mata lobang. mata lebam. mata kucing. mata ayer. semua ada. letih gila mata. kalau pakai contatct lens time time cemmni memang kelaut kelaut kelautttt. erkkk, aku suka SEPAH.

heeeeeeeee. disebabkan masa yang suntuk untuk cover semua chapter dalam ETR, maka aku dan housemate aku sepakat untuk mengembleng tenaga mengerah keringat dan lapar dahaga bersama sama studi ETR. ini jek jalan paling singkat dan effective untuk belajar dalam masa yang sangat sangat terhad. aku tension. rambut aku banyak gugur. muka aku daa macam Kak Limah. jari aku lembik macam kena hempuk hempuk dengan sempoa.


cantik tak mind maping kami buat. macam Taj Mahal ke tak? HAHA, bekalan ilmu ni lagi mahal dari Taj Mahal oke! haaaaa, ini baru sikit jek okee. kalau paper LAW, lagi penuh dinding tu dengan recap cases dari tiap principle. bukan 20-30 oke cases dalam LAW. errrr. mahu terbutang mata kalau studi hapal sorang sorang. HOHO, jadi aku sangat sangat setuju yang studi berkumpulan ini memang sangat sangat effective. lagi lagi kalau dalam keadaan darurat dan terdesak tanpa sebarang persediaan untuk menjawab keesokkan harinya.

bertahan bertahan bertahan. lagi satu paper lagi jek tinggal Eman.


pee/ass : 6hb Mei Mac ke Terengganu amik adik balik cuti semester di UNISZA.


21 comments:

Farhana Jafri said...

haha life student u cmtu la.. dnding pnuh dgn notes... kat meja bnyak sticky notes.. muke dh smpai ke thap jerangkung pon hado~~ hahaha good luck okay! ^^

jemput singgah ANASAURUS :)

Afir said...

good lark exam..tapi dinding aku dlu lgi cantek rasenyer, penuh lagi

Afir said...

good lark exam..tapi dinding aku dlu lgi cantek rasenyer, penuh lagi

Anonymous said...

waaaa, rajin nyer. nnti nk tgk semua lukisan tu pliss.. nak tgk je nnti next week. heeh

NisaAdnan said...

whoaaaa budak2 U skang ni mst
sume tgh mengerah apa yg patut
tok exam kan. kerahlah selagi termampu. chaiyok! good luck
dude ^^

meaw said...

pehhhhhhh sempoi r abg eman......onie tabik spring ni, chaiyok for last paper kay dear :P

sudeh said...

maaaaakk oi dinding. mengalahkan diding taj mahal sebenarnya nie. HAHA. sangat cool! gud luck ;D

Peqaxlol ;DD said...

wah macam ni dapat dekan laarhh XD

cari duit sampingan tanpa modal ?
http://tiapharisayang.blogspot.com/2011/04/mencari-duit-poket-tanpa-modal-hot.html

najihah sahami said...

sama la eman....nota penting better tampal dekat ngan dinding bahagian kepala katil. b4 tidor leh gk baca sikit2..hehhe

btw, 6 mac ke 6 mei eman g ganu?

DanieL AdiE said...

Fuh..sgt bagus! X pernah wat mcm tu lg..

Inchik Eman said...

Farhana Jafri ;
nasib baik muka cam kak limah jek.
=P

Inchik Eman said...

Afir ;
woahhh, mesti satu rim ketas A4 pakai tempek tempek ni kan?
;)

Inchik Eman said...

Anon ;
sila avoid diri anda dari sy.

Inchik Eman said...

Nisa Adnan ;
HAHA, thankss. lg satu paper jek tinggal esok! chaiyokkk sayoqqq!
;DD

Inchik Eman said...

Meaw ;
onieeeeeeeeeeeeeeeee...
T_T

Inchik Eman said...

Sudeh ;
HEHEE, teringin nk pi Taj Mahal pegang dinding dia.
;)

Inchik Eman said...

Peqaxlol ;
tk penah pun dapat dekan seumur hidup.
=|

Inchik Eman said...

Mish ;
kat dinding eman, eman tempek sticker dinosaur! AHAHHAHAA!

errkkk, mei ah. kompius pulak.
=P

Inchik Eman said...

Daniel Adie ;
try ah buat. HUHU, ni kalau lebih elok grouping ah. heeeeeeee.
;DD

missdora said...

nod bad what soalan ETR haritu, alhamdulillah boleh survive..

Nurul Nastasea said...

good idea ! haha i should do this ! ehe