Pages

April 28, 2011

exam tammat

*update yang pantas sepantas membaling batu ke laut dengan strike 6 loncatan di permukaan laut!


Yayyyyyyyy !
Yayyyyyyyyyyyyyyyy !!
Yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!

exam tammat ; macam tu laa bunyi status Facebook sebaik saja dapat pegang laptop dan sambungan internet. tekanan cengkaman exam daa lepas. aku nyanyi tadi kuatkuat lagu Jaclyn Victor 'Gemilang' lepas jek habis exam keluar dari dewan exam tu. heeeeeee. nyanyi kekuat dalam hati jek yang mampu. LOL.

ohhhhhh mama! im free from exams and notes. HAHAHHAA, selamat tinggal semester 5. dan selamat bercuti semester kepada yang daa abih exam macam aku jugak. ohhhhhh mama! i will be home soon! jumpa lagi next semester. semester terakhir diploma aku. Insyaa-Allah kalau grad on time laa. kepada yang tengah exam lagi atau yang akan mengambil exam nanti selamat bertuah oke!
;)

tibai lagu Kristal 'Seragam Hitam'

 ohh mama! aku dapat jugak pegi karaoke okee. yes, at last. HAHA, jangan nak terancam pulak oke Juan Nasir.


pee/ass :  kat KFC update entry.
pee/ass : esok nak kena submit research proposal untuk proceed next sem.
pee/ass : aku tertekan.
pee/ass : sekain pembacaan anda.
pee/ass : yess, sekain. kenapa ? standart ah typo. bluwekkkkk!

10 comments:

nub said...

seronok la hang.. hareyyyy.

haaha

najihah sahami said...

cewwah..kan main hepi lg eman eh..jeles2...mish lak xstat2 pun lagi exam nih.adehh..susah hati btolla..eman meh tlg gnti tmpat mish!

Anonymous said...

nnti nak dgr nyanyi lagu gemilang jugak pliss. nak dgr je plis. haha

missdora said...

oh ! tahniah, masih ada 1 paper menanti sabtu ini.. :)

aTeN i_nur said...

untung la da abes final..org ad lg 2 paper tau..huhu..:(

Afir said...

skunk kene tunggu result AJO..ahahha
sila la bedebar2

JuAn NaSir said...

hellooo!! takat sore eman yang xsberapa tu xyah bising okee...

xpercaya cuba tgok pic kat atas ; org sbelah eman tu buat xpresi muka cam ape je,haha

Shazmiey Abdurahman said...

kali ni aku memang betul2 jeles... doblas kali jeles.cesh.

IMANSHAH said...

aku ptg tadi baru habis karoke

meaw said...

sekain temira sakih,HAHAHAHAHA :P

pe lagi,enjoyyyyyyyyyyyyy! HAHA