Pages

April 01, 2011

fun, fun, fun, fun

It’s Friday! Friday!
Gotta get down on Friday!
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend!
FRIDAY! FRIDAY!
*sumpah lagu RB ni geli ketiak lagi lagi part yang fun, fun, fun, fun*

HAHA, masuk jugak bulan April tahun 2011 nih. inilah bulan yang paling "awesome!" dalam banyak banyak bulan sepanjang tahun. sebabnya bukan sebab bulan ni ada terselit hari lahir aku. tapi tahun nilah paling banyak kawan kawan aku yang tarikh lahir depa jugak jatuh pada bulan April nih. bulan ni tiap minggu dapat makan kek, SERIOUSLY!

HAHA, dalam dok sibuk plan plan nk prank time bufday depa ni atau berseronok kena berpada pada gak. sebab final exam paper mula 20hb ni. haihhhh.

It’s Final! Final!
Gotta get down on Final!
Everybody’s lookin’ forward to the sem break, sem break!
=)

20/4/2011 - Administrative Law
23/4/2011 - Industrial Relations
24/4/2011 - Organizational Behavior
25/4/2011 - Entrepreneurship
27/4/2011 - Local Government

demmitt! final exam aku kali ni gila pack jadual. dalam seminggu 7 hari tu semua kelima-lima paper sumbat sekali. hehhhhh. macam amik paper SPM pulekssss. ni semua gara gara nak cepatkan semester depan yang akan dimulakan awal. hehhhhh. cuti semester kali ni 2 minggu sahaja. heeeeeeeeeee. cepat cepat laa abes diploma ni plis. aku daa tk sabar nk naik setingkat lagi ilmu. heeeeeee.

dalam berseronok, jangan lupa April ni FINAL EXAM weyhhh! budak UiTM jek en nak dekat final ni? ntahhh, aku wish jugak laa kat bebudak lain yang nak amik exam sume. especially yang nak amik MUET! heeeeeeeeeee. aku sem depan laa amik kot.
=S


pee/ass : apa tu APRIL FOOLISH? babengggg.
=.="

6 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

hahahahhaha..inchik eman, minat rebecca black ka???? hahahahaha..sora tak sedap. muahahahahahaha

~eRna daRL!ng~ said...

~student's life..uhuh..tp bila u da keja msti u akan rindu saat u belaja..caya la..itulah trjadi pd diriku..uhuh..sgt merindui zaman itu~

Opah Kentang said...

haha..Opah pun same la..

Akhir bulan nie Final.tapi opah bukan uitm..

anyway gudluck!!

Kitorang takde cuti sem! :(

Eman said...

Yaya Budak Suka Embun ;
tk minat pun laaa. muka pun tk kenai sapa RB nih. HAHHA, tp lagu Friday tu pun kadang kadang layan gak.
=p

Eman said...

Erna Darling ;
HEHE, mmg tgh menikmati dunia sbg pelajar puas puas nih. ada lagi 3-4 tahun lg bergelar pelajar.
sabarrrrrr....

Eman said...

Opah Kentang ;
takde cuti sem eh? tu ah sem kali ni sume nk rushh jek sbb nak selarikan bulan Sept tu kann.
anyway, guwdluck okee Opah!
;D