Pages

April 15, 2011

Giveaway kepada ahli KBU !!

memandang ramai GENG KBU yang tk sharp pensel color depa untuk join Peraduan Mewarna. maka dengan ini aku

1, 2, 3 TUKAR
hadiah tajaan COCO CHIP CUPCAKES kepada satu Giveaway! Yayyyyy!
heeeeeeeeee.

nak  tk cupcakes yang comel comel macam ini?

utk kawan yang kaki pancing

ni lawa buat hantaran nih.
Anniversary couple yg berkenalan dari internet. 
*nak tengok design yang lain singgah laa ke COCOCHIP CUPCAKES! SUMPAH, lawa lawa!

okee, yang ni khas untuk GENG KBU  (Kami Blogger Utagha) sahaja. nak tahu apa tu KBU? haaa, KBU ni group dalam Facebook yang mengumpulkan blogger blogger dari utara sahaja. memang rapat rapat depa semua ni walaupun ada yang tak penah jumpa time gathering lepas. KBU mmg aktif tetiap hari dan sangat sangat erat antara satu sama lain. *skema*

jadi aku dengan ini sangat sangat menyeru ampa semau join GIVEAWAY ini sebab hadiahnya adalah :
1 BOX with 9 CUPCAKES

pemenang giveaway ini boleh request nk design mcm mn pun. tapi ada syarat nk join GIVEAWAY ini. simple jek syarat syarat nak join GIVEAWAY ini.

1. buat entry " SAYA NAK CUPCAKES ITU! "

2. masukan header blog Inchik Eman (link kan ke entry ni kalau boleh)

3. jadi follower di blog COCOCHIP CUPCAKES ini. 

4. sejak bila jadi geng KBU? dan dari negeri mana?

5. DONE! submit entry ampa tu di koment sini.

TARIKH TUTUP tak decide lagi. tengok laa kalau meriah sangat tutup awal laa.
;)

senarai peserta GIVEAWAY disini.
ohh, pemenang akan dipilih melalui random.org
sekali lagi, GIVEAWAY ini untuk GENG KBU SAHAJA!


34 comments:

AdyBudika said...

nak banyak2!!!!

kyramin.rocking said...

http://kyramin.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

saya dahh join!! :D

isma said...

dah join cukup-ayat kobes!!

http://nieblogaku.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

nora amila ghazali said...

nak join gak!!!!! lallaalala

http://noraamila.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

sebenarnya baru terasa tangan rajin nak join yang colour tue.. hahhah... aritue sibukkk.. hihih '

nanak cupcakes tue!!

AdyBudika said...

http://www.adybudika.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

nur amalina athman said...

join jugak..:)

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

FarAh AmiRa said...

sudah mengidam cuppy cake tu...hehhehe

http://intomydreamworld.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

cik ciput said...

inchik eman, join dah..hehe

http://ceriteracikciput.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

http://nurrcahaya.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

WIWIT...GK PON JOIN GAK...

=)

atiey azha said...

melepassssssssss . hehee

Yuyu Zulaikha said...

kena join ni! grrrr!

*47!k@# said...

yeay! takmau lepaskan peluang!

http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

hahaXD

mynameismy said...

ala blogger KL xleh eh eh..isk

Anonymous said...

nk jugak plisss

CiK LiYzA ^^, said...

nak jugak!!

http://liyzaisakuro.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

fyna said...

sedapnye cupcake tue..
:)

ieda CUMA said...

cek join na...tq jemput...

http://proudtobeieda.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum. im joining.. ;)

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

nadia athirah said...

nadia join ^_^

http://terataknadia.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS.... DaTanG ZiaRaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Cik Z@i Pen@nG said...

cik zai penang join...

http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

~...AmALinA....~ said...

nak jugakkkk

http://aremelyna.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

Opah Kentang said...

cupcakes tu sangat santek..
Tapi Opah bukan KBU.
ngeee..

Ape2 pun gudluck kat korang :)

zezolla_atin said...

http://zezollaatin.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

joined !

efa said...

eman :D efa dah join ngee :D http://efashi.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

efa said...

eman wuwu spoil lak km terlpa habis sudah mai tgk balik huhu http://efashi.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

::CIK LYNN:: said...

salam...
cik lynn dari penang dah join...

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

harap2 dapat la cupcakes 2...hehe

Jasmin Ibrahim said...

kami join no....p la cek tgk cpt tau....
http://rahsiakamijgk.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

meaw said...

nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnn! jangan tutup lagi, sebelum onie tak ley online baik onie join lu,hehehe :)

meaw said...

eman: onie join ye http://sayapunyacontest.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

zaikulim said...

salam akak zai nak tanya ..
akak nak join gak..aderkan layak he..he..hee akak masih baru dgn kbu nie..tapi ader ler order baju kbu yg baru tu..akak zai org kulim..leh join tak??

Inchik Eman said...

Zai Kulim ;
bole jek kak zai nk join. jnji suma syarat cukup.
;)

zaikulim said...

sepantas kilat kak zai join he,.he.hee

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html

sarah said...

SALAM SARAH JOIN

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/04/saya-nak-cupcakes-itu.html